REGINA MARIA a fost OTRĂVITĂ de GARDA DE FIER? Mărturii cutremurătoare din jurnalul ultimului an de viaţă al „Reginei-soldat”


REGINA MARIA a fost OTRĂVITĂ de GARDA DE FIER? Mărturii cutremurătoare din jurnalul ultimului an de viaţă al „Reginei-soldat”

Stomacul meu a făcut lucruri ciudate, ceea ce pentru mine, care aveam o digestie remarcabilă, era ceva absolut neobişnuit. În noaptea de 10 martie m-am simţit brusc ciudat cam pe la miezul nopţii şi m-am dus la baie, dar pe neaşteptate m-au lăsat picioarele, nu le-am mai putut controla; în loc să fiu în stare să intru în baie, m-am împiedicat, copleşită de o ameţeală nemaipomenită, incapabilă să-mi păstrez direcţia, aşa că am căzut, lovindu-mă de paravanul de lângă uşa budoarului meu. Am căzut cu el u tot şi o vreme am zăcut acolo, foarte confuză, fără s înţeleg ce mi s-a întâmplat, dar am reuşit să mă ridic în picioare din nou şi în cele din urmă am ajuns în baie, unde m-a prăbuşit pe masa de masaj, în apropierea căreia este un clopoţel. Mă simţeam din ce în ce mai ciudat, aşa că am fost de acord să fie chemat Mamulea (n.r.

- Ion Mamulea, 1873-1956, medic al Curţii Regale începând din octombrie 1908) şi am spus că ar fi bine să fie chemat Zwiedineck (n.r- Eugen Anton Zwiedineck „Zwiedy”, 1886-1956, general român care a luptat în ambele războaie mondiale. După moartea lui Gaetan Denize, 14 mai 1930, devine aghiotantul şi secretarul particular al Reginei Maria”.

Citeşte continuarea AICI.


Abonează-te pe

Citește și:

Posibile cupluri la Exatlon! Fanii şi-ar dori să îi vadă împreună până la finalul competiţiei fenomen

Ce tragedie! Este inuman ce a pățit actrița Oana Sîrbu

Prognoza meteo: Ce ne aşteaptă în decembrie. De când se încălzeşte şi unde va fi zăpadă abundentă de sărbători

Astroloaga Mariana Cojocaru, despre cum va fi anul 2019 pentru România! Ar putea veni o nouă criză, iar cu finanţele şi sănătatea vom sta prost

Cum arată sânii Adelinei Pestriţu la câteva luni de la naştere. Toţi au fost şocaţi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Nicoleta Dragne și iubitul ei, fostul soț al Mădălinei Pamfile, s-au împăcat! Cum se vor înțelege la Bravo, ai stil! de acum: „Nu văd de ce ar fi o tensiune”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri