Eleganța și discreția sa nu treceau niciodată neobservate de-a lungul anilor, dar aceasta avea și un secret care îi susținea frumusețea.
La vârsta de 96 de ani, Regina Marii Britanii se putea lăuda cu un aspect armonios, radiant și un zâmbet molipsitor. Aceasta nu a lăsat niciodată că trecerea anilor să fie evidentă asupra sa și se ținea de un program alimentar strict, pentru a se afla în cea mai bună formă a sa, chiar și după 90 de ani.
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a avut un mic secret în alimentație, care a ajutat-o să ajungă la frumoasa vârstă de 96 de ani
Citește și: De la ce vârstă sunt împreună Kate Middleton și Prințul William. Cum a luat naștere relația lor
Pentru mulți ani la rând, Regina Elisabeta a II-a, a condus Regatul Unit cum nu se putea mai bine.
"Mânca pentru a trăi, nu trăia pentru a mânca.(...) La prânz, de cele mai multe ori, cerea un fel simplu: limbă de mare la cuptor, alături de spanac sau dovlecei.”, a declarat fostul bucătar regal Darren McGrady, conform click.ro.
Citește și: Anunțul momentului pentru români!- stirilekanald.ro
Cu alte cuvinte, acest tip de pește care este bogat în Omega-3, consumat în combinație cu legume, reprezenta meniul perfect, care oferă energie, mai ales dacă este consumat periodic, însă în cantități moderate, ajutând și la o digestie ușoară, datorită tipului de pește slab. Pe lângă ce prefera să mănânce cel mai des, fostul său bucătar regal a dezvăluit și ce evita cu orice preț, mai ales la cină: cartofii, orezul și pastele. Atunci când vine vorba despre deserturi, aceasta le evita pe cele grele și prefera câteodată... un singur pătrățel de ciocolată, ca un răsfăț la final de zi regală.