Eleganța și discreția sa nu treceau niciodată neobservate de-a lungul anilor, dar aceasta avea și un secret care îi susținea frumusețea.
La vârsta de 96 de ani, Regina Marii Britanii se putea lăuda cu un aspect armonios, radiant și un zâmbet molipsitor. Aceasta nu a lăsat niciodată că trecerea anilor să fie evidentă asupra sa și se ținea de un program alimentar strict, pentru a se afla în cea mai bună formă a sa, chiar și după 90 de ani.
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a avut un mic secret în alimentație, care a ajutat-o să ajungă la frumoasa vârstă de 96 de ani
Citește și: De la ce vârstă sunt împreună Kate Middleton și Prințul William. Cum a luat naștere relația lor
Pentru mulți ani la rând, Regina Elisabeta a II-a, a condus Regatul Unit cum nu se putea mai bine. Aceasta a fost mereu implicată în tot ce ținea de conducere, ceea ce a și ajutat-o că odată cu înaintarea în vârstă, să rămână la fel de activă, până la frumoasa vârsta de 96 de ani. Pe lângă activitățile sale zilnice, Regina obișnuia să aibă foarte mare grijă și la alimentația sa, care, deși nu prefera feluri de mâncare extravagante, ci doar combinații de ingrediente ușoare și gustoase în același timp, programul strict și respectat îndeaproape,
a contribuit semnificativ la sănătatea sa. În acest sens, fostul bucătar regal al acesteia, a dezvăluit care era meniul preferat de aceasta și consumat cel mai des, la prânz."Mânca pentru a trăi, nu trăia pentru a mânca.(...) La prânz, de cele mai multe ori, cerea un fel simplu: limbă de mare la cuptor, alături de spanac sau dovlecei.”, a declarat fostul bucătar regal Darren McGrady, conform click.ro.
Cu alte cuvinte, acest tip de pește care este bogat în Omega-3, consumat în combinație cu legume, reprezenta meniul perfect, care oferă energie, mai ales dacă este consumat periodic, însă în cantități moderate, ajutând și la o digestie ușoară, datorită tipului de pește slab. Pe lângă ce prefera să mănânce cel mai des, fostul său bucătar regal a dezvăluit și ce evita cu orice preț, mai ales la cină: cartofii, orezul și pastele.