Reacţia cutremurătoare a lui Livian după ce a văzut imaginile cu Bianca, la videochat! "Tată, te rog, nu le arăta"

Reacţia cutremurătoare a lui Livian după ce a văzut imaginile cu Bianca, la videochat!

Livian, reacţie cutremurătoare după ce a văzut filmările cu Bianca! Nu-ţi vine să crezi cum a procedat!

Nelson Mondialu a atacat-o dur pe Bianca după ce au apărut imaginile compromiţătoare cu ea, de la videochat.

" Are buruieni între picioare", a spus Nelson Mondialu despre brunetă după ce a vizionat imaginile şi filmările.

Nelson a dezvăluit că a vorbit cu Livian după tot ce s-a întâmplat în ultimele cinci zile, şi i-a transmis să fie pregătit pentru că vor urma tot felul de mesaje dure din partea oamenilor dezamăgiţi de trecutul Biancăi.

Citeste si: Nelson Mondialu, mesaj socant despre Bianca dupa ce a vazut imaginile cu ea de la videochat!

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

N-ai cum să fii dominatoare când unul te întoarce și te pune în pat și te sucește ca pe un aluat. Nu ai cum. Dar Lobo a știut mereu să dovedească eleganță și prestanță. Eu i-am zis că o să încerce să îl facă de rușine. Așa probă ți se dă pentru că ești băiatul lui Nelson, om cu nume în România asta.

Încet-încet se adeverește. Oare ce își făcea alt concurent care își iubește partenera așa cum o iubește Lobo, ce făcea? Îi oblojea rănile de la postările. O ierta, dacă îi spunea Morticia la început. Am făcut videochat, am luat-o așa, am făcut pe dincoace și pe dincolo. Ești de acord sau nu de acord? Cu sticla de șampanie cu așa, cu așa. Una care a făcut mai face. Mai face, fraților, pentru că și noi când eram mici ne jucam și acum ne jucăm ”, a dezvăluit Nelson în cadrul unui vlogul al său.

Citeste si: Cine se află în spatele scandalului cu Bianca de la Puterea dragostei făcând videochat: „O fac pe asta să își ia viețile”

Livian, reacţie cutremurătoare după ce a văzut filmările cu Bianca! "M- a implorat să nu pun filmuleţele pe youtube şi să nu vorbesc despre ele"

Citește și: “Ea s-a chinuit și mi-a salvat viața“ Helmut Duckadam a fost la un pas de moarte! Legenda fotbalului românesc a povestit momentul în care și-a revenit din comă- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

Lobo e bine, am vorbit mai înainte cu el ca să intru. L-am sunat de dimineață și nu a răspuns. Și am zis, tulai Doamne, să nu fi luat medicamente și să nu fi făcut ceva. Sunt cazuri în care copii tineri. Îmi venea să plâng, nu îmi răspunde copilul. Mi-a zis că este bine”. A zis "Ce să fac, tată, acum?", apoi m-a implorat să nu pun filmuleţele pe youtube şi să nu vorbesc despre ele, că şi aşa Bianca este supărată şi disperată.

Mi-a zis că îmi dă bani, cât vreau eu, doar să nu discut despre filmele Biancăi şi să nu o mai jignesc. M-a întrebat câţi bani câştig din reclame şi a zis că-mi dă de trei ori mai mult doar să o las pe ea în pace. Încă vrea să o protejeze, dar eu trebuia să le spun tuturor ce a făcut femeia asta, că nu e normal. Ella e fată deşteaptă, nu ea", a mai spus controversatul om de afaceri.

Nelson o jigneşte pe Bianca toate vlog-urile făcute în ultimele luni

" E urâtă rău, e cea mai urâtă", aşa i-am zis lui Livian, dar el spune că aşa o văd eu, că nu o suport. Da' uitaţi-vă şi voi ce buze are, şi picioarele alea strâmbe...", a spus Nelson Mondialu în urmă cu câteva momente.Citește și:

Livian a văzut-o pe Bianca împreună cu un alt bărbat: „Nu ești vulpe în piele de șarpe...”

Bianca de la Puterea dragostei, filmată în timp ce întreține raporturi intime cu un bărbat, în fața camerei

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies