Răzvan Simion și noua iubită s-au certat în pensiunea în care s-au cazat: „A stat bosumflată toată seara”

Răzvan Simion
Răzvan Simion s-a certat cu noua iubită

Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în niște momente tensionate, departe de Capitală. Ce s-a întâmplat.

La scurt timp după despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion și-a găsit liniștea alături de o altă tânără, care nu are legătură cu showbiz-ul.

După ce au mers în Turcia împreună într-un hotel luxos, cei doi au decis să își petreacă weekend-ul într-o pensiune de la Vălenii de Munte. Deși toată lumea crede că lucrurile sunt numai lapte și miere între cei doi, așa cum se întâmplă de obicei în relațiile nou formate, se pare că Răzvan Simion și noua sa cucerire au fost surprinși certându-se.

Citeste si: Lidia Buble, adevărul despre relația cu Răzvan Simion: „Ne înțelegem foarte bine”


Prezentatorul TV și noua sa iubită ar fi avut parte de mai multe momente tensionate în pensiunea din Vălenii de Munte, deși gazdele au încercat să le ofere momente de vis în locația respectivă, potrivit cancan.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Răzvan Simion și noua iubită
Răzvan Simion si noua sa iubita[Sursa foto: Instagram]

„Răzvan Simion părea să fie un client fidel și prieten cu patronul. De cum au ajuns în locație, gazdele i-au tratat regește pe cei doi. Doar că iubita prezentatorului de la Antena 1 părea extrem de nemulțumită, cu toate că Răzvan își dădea toată silința să-i facă pe plac. A stat bosumflată toată seara. Tot timpul a strâmbat din nas și părea că nimic nu-i convine.

Când au ajuns în cameră, cei doi se pare că au «încins» o partidă zdravănă de ceartă din cauza comportamentului ei”, a mărturisit o sursă din anturajul celor doi.

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit, după cinci ani de relație

La începutul lunii iunie, chiar înainte de ziua de naștere a Lidiei Buble, Răzvan Simion a anunțat pe rețelele de socializare separarea de femeia care i-a fost alături în ultimii 5 ani.

Citeste si: Lidia Buble și Cornel Ilie de la Vunk au vorbit, deschis, despre relaţia lor! "Eu m-am dus la el acasă..."

„Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi… foști iubiți… actuali foarte buni prieteni.

Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept. Viață frumoasă, suflețel”, a fost mesajul lui Răzvan Simion.

Între timp, cei doi au rămas prieteni, ba mai mult de atât, au continuat să colaboreze, Răzvan Simion fiind managerul Lidiei și acum.Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Lidia Buble și Cornel Ilie de la Vunk au vorbit, deschis, despre relaţia lor! "Eu m-am dus la el acasă..."

Cum arătau concurentele de la Insula Iubirii înainte de operațiile estetice. Cu greu le recunoști, diferențele sunt uriașe FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

EXCLUSIV! Prietena lui Andrei Versace, dezvăluiri cutremurătoare după moartea lui: ”Nu și-a pus capăt zilelor! Era un om plin de viață”

Lidia Buble, prima reacție după ce Răzvan Simion a fost surprins cu o altă femeie: „Nu contează cu cine dormi...”

Pe ce dată începe Postul Sfintei Marii 2024: Ce este interzis să faci până pe data de 15 august și când este dezlegare la pește

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies