Lidia Buble, adevărul despre relația cu Răzvan Simion: „Ne înțelegem foarte bine”

Răzvan Simion și Lidia Buble
Răzvan Simion și Lidia Buble au format un cuplu 5 ani

Ce spune vedeta despre relația pe care o are acum cu prezentatorul TV. Mai există oare șanse de împăcare între cei doi?

La câteva luni după ce Răzvan Simion a anunțat despărțirea de Lidia Buble, îndrăgita artistă a anunțat în ce relație este acum cu prezentatorul TV.

Vedeta a dat cărțile pe față, după ce luni întregi s-a speculat că fie Lidia și Răzvan s-au împăcat, fie că Lidia este într-o relație în acest moment cu solistul trupei VUNK.

Citeste si: Lidia Buble și Cornel Ilie de la Vunk au vorbit, deschis, despre relaţia lor! "Eu m-am dus la el acasă..."

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Pentru că de ani de zile colaborează, Lidia și Răzvan Simion nu au renunțat la acest parteneriat, iar Lidia Buble a vorbit despre relația pe care o au în acest moment. Răzvan a rămas managerul Lidiei și se ocupă îndeaproape de cariera sa.

„Aoleu, câte întrebări sunt pe tema asta. Ne înțelegem foarte bine și acum. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu, suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, a spus Lidia Buble pe pagina sa de Instagram, într-o ședință de întrebări venite din partea fanilor.

Răzvan Simion și Lidia Buble
Răzvan Simion și Lidia Buble impreuna[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Lidia Buble și Cătălin Botezatu, iubire secretă? „Dormeam cu poza lui sub pernă”

Ce spune Lidia Buble despre zvonurile că se iubește cu Costin Gheorghe?

În plus, Lidia Buble a vorbit și despre zvonurile că ar forma un cuplu ba cu fratele Elenei Gheorghe, Costin, ba cu Cornel Ilie de la VUNK. Vedeta a ținut să precizeze că este în continuare singură și disponibilă, iar cu Cornel Ilie este „legată” doar de noua piesă pe care au lansat-o împreună și care s-a bucurat de un real succes.

De cealaltă parte, Răzvan Simion a fost surprins în urmă cu câteva săptămâni în Turcia, la un hotel luxos, alături de o tânără necunoscută. Pus în fața faptului împlinit, prezentatorul TV a evitat să spună cine este femeia cu care a luat masa și a spus că, probabil, era vorba despre fiica sa.Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Lidia Buble și Cornel Ilie de la Vunk au vorbit, deschis, despre relaţia lor! "Eu m-am dus la el acasă..."

Cum arătau concurentele de la Insula Iubirii înainte de operațiile estetice. Cu greu le recunoști, diferențele sunt uriașe FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

EXCLUSIV! Prietena lui Andrei Versace, dezvăluiri cutremurătoare după moartea lui: ”Nu și-a pus capăt zilelor! Era un om plin de viață”

Lidia Buble, prima reacție după ce Răzvan Simion a fost surprins cu o altă femeie: „Nu contează cu cine dormi...”

Pe ce dată începe Postul Sfintei Marii 2024: Ce este interzis să faci până pe data de 15 august și când este dezlegare la pește

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies