Răzvan Fodor are probleme grave de sănătate: „Oricând poate face o criză”


Ce a dezvăluit soția lui, Irina.


In articol:

Răzvan Fodor are mari probleme de sănătate. Artistul care se află într-un show Tv alături de Sorin Bontea tocmai în Filipine este așteptat cu nerăbdare și cu îngrijorare de către familia sa.

La 44 de ani, actorul se confruntă cu crize de astm, iar soția lui, Irina, se teme pentru viața lui. Din acest motiv, prezentatoarea TV îl așteaptă cât mai repede acasă.

Citeste si: De ce ascund Cabral și Andreea Ibacka chipul fetiței lor, Namiko

Citeste si: Simina, fosta soție a lui What’s Up, momente cumplite: „Mi-am pierdut vederea”

„Nu îmi doresc nimic, decât să revină cât mai repede şi mai ales întreg. Are momente când, din spirit competitiv, să facă mai mult decât ar trebui şi n-aş vrea să mă gândesc că se va expune unor situaţii periculoase. Dacă se întoarce sănătos, mi-e suficient. Da, aceasta este panica mea cea mai mare. Pentru că acolo (în Filipine și Taiwan – n.r.) sunt alte feluri de polen, de insecte, tot felul de lucruri pe care nu le poţi calcula și oricând poate face o criză mai serioasă”, a declarat soția lui Răzvan Fodor pentru o publicație.

Răzvan Fodor nu va avea voie să ia legătura cu familia pe parcursul filmărilor

Irina Fodor a dezvăluit și cum a fost momentul în care s-au despărțit la aeroport.

„Mi-e foarte dor, dar, din păcate, nu are voie să vorbească la telefon. În toată relaţia noastră de 10 ani, nu am stat niciodată despărţiţi atâta vreme. Este foarte greu. I-am zis că îl iubesc de nu se poate şi că nu contează dacă se întoarce de acolo câștigător sau printre primii cinci. Este o experienţă pe care trebuia să o aibă, l-am încurajat să meargă, iată că a şi făcut-o. Iar pentru noi va fi ca un desert când se întoarce acasă, va fi o mare bucurie”, a mai spus Irina.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Nelu Tătaru, avertisment despre al doilea val de coronavirus: „Trebuie să fim pregătiți pentru orice”. Ce recomandări a emis ministrul

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri