Războiul de la Survivor 2021 dintre Elena Marin și Zanni ajunge în România: "A pierdut măsura..."


Certurile dintre Elena Marin și Zanni continuă, însă iubitul Faimoasei îl avertizează pe concurent: "Copilul ăsta..."


In articol:

Comportamentul lui Zanni față de Elena Marin nu i-a convenit deloc lui Andrei, logodnicul Faimoasei. Acesta spune că iubita lui este o persoană puternică și nu se lasă în fața jignirilor aduse de colegul ei.

Iubitul Elenei Marin îl avertizează pe Zanni de la Survivor 2021

Elena Marin este preferata telespectatorilor la Survivor 2021, însă Zanni continuă să o atace pe Faimoasă. Iubitul concurentei îi ține partea acesteia și îl provoacă indirect pe cel care o jignește întotdeauna.

„Sper că i-a dat încredere faptul că a ieșit favorită și să ducă mai ușor răutățile colegilor, răutățile în general.  Copilul ăsta, Zanni, a picat testul puterii când a devenit favorit.

A pierdut măsura. 

Citeste si: Simona Hapciuc îl atacă dur pe Culiță Sterp după ce a părăsit Survivor România! „Culiță e parșiv și răutăcios! Mă făcea proastă și...”

Elena s-a consumat extraordinar de tare, dar chiar și atunci când i-a fost rău nu s-a cerut acasă. Pe mine m-a atras la ea exact sensibilitatea. Dacă va fi la fel pe viitor, poate să țină oricât.

E un pic mai ambițioasă decât sensibilă”, a declarat iubitul Elenei Marin.

elena marin zanni
lupta dintre Elena Marin și Zanni continuă la Survivor 2021[Sursa foto: Instagram Elena Marin]

Andrei susține că iubita lui este o persoană extrem de sufletistă și cu siguranță îl va ierta pe Zanni pentru comportamentul lui, dacă acesta se oprește cu jignirile.

„Nu mă așteptam să-l nominalizeze pe Zanni, dar speram. Din punct de vedere strategic, ar fi trebuit să îl nominalizeze pe Sebi.

Citeste si: Simona Hapciuc, pusă la punct de sora lui Culiță de la Survivor 2021: "Mi-a scris..."

Zanni s-a lăsat conduc de antipatia față de Elena și a pierdut. Cât a fost dezinvolt, a fost plăcut de public. Va pierde în continuare dacă atitudinea lui va fi asta. Elena îl va ierta dacă își va schimba atitudinea. Eu îmi doresc mai tare ca Elena să nu sufere decât să câștige emisiunea”, a mai spus logodnicul Elenei Marin de la Survivor 2021.

zanni survivor 2021
Zanni continuă atacurile la adresa Elenei Marin de la Survivor 2021[Sursa foto: Instagram Zanni]

De cealaltă parte, Simona Hapciuc, o altă concurentă ieșită din concurs, susține că Elena Marin plânge doar atunci când este în fața camerelor și se preface pentru a rămâne în continuare favorită.

"Când am câștigat jocul de recompensă și mi s-a furat oul, iar Elena a început să plângă și s-a dus în pădure. Elena plânge mereu și mi se pare că este, în primul rând, o victimă a ei. Face cumva ceva să atragă atenția și plânge ca să se victimizeze. Elena are niște traume din copilărie, am vorbit despre asta câteva săptămâni, dar nu acceptă că trebuie să se vindece", a declarat Simona Hapciuc.


Abonează-te pe

Citește și:

Simona Hapciuc, pusă la punct de sora lui Culiță de la Survivor 2021: "Mi-a scris..."

Tragedie în showbiz! Copilul cântăreței a fost declarat MORT!

Alexandra Stan o critică din nou pe Andreea Antonescu de la Survivor 2021: "Te întorci la..."

Roxana Ghiță o critică dur pe Mellina de la Survivor 2021: "Vrea să aibă..."

Simona Hapciuc îl atacă dur pe Culiță Sterp după ce a părăsit Survivor România! „Culiță e parșiv și răutăcios! Mă făcea proastă și...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

DESCOPERĂ: Dieta SCARSDALE. Principii de baza, reguli, idei de meniu pentru 7 zile

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri