Simona Hapciuc îl atacă dur pe Culiță Sterp după ce a părăsit Survivor România! „Culiță e parșiv și răutăcios! Mă făcea proastă și...”


Simona Hapciuc a făcut dezvăluiri uluitoare despre colegii din Echipa Faimoșilor cupă ce a fost eliminată din show-ul Survivor România.


In articol:

Simona Hapciuc a fost eliminată de la Survivor România după nominalizările colegilor săi și voturi insuficiente din partea telespectatorilor pentru a putea continua show-ul.

După ce a revent în țară, fosta concurentă din Echipa Faimoșilor a făcut dezvăluiri incredibile despre colegii săi.

Aceasta a început prin a spune că Zanni este unul dintre preferații săi, întrucât se regăsește în povestea lui de viață și a văzut în colegul său numai intenții bune.

„Eu l-am iubit și il iubesc pe Zanni foarte mult, m-am regăsit în povestea lui de viață. Este un copil foarte bun și un suflet bun.

Mă gândeam la Dimitrie, copilul meu, și mă gândeam că el nu are tată, dar mă are pe mine și mă gândeam că nu aș vrea ca Dimi să ajunga ca Zanni sau ca alți copii.

Nu sunt supărată pe Zanni, nu pot fi supărată pe el”,  a declarat Simona Hapciuc.

„Problemele au început când au fost aduși Sebi și Ana în concurs, iar eu m-am certat cu Sebi foarte tare.

La început am dormit pe aceeași pătură, dar apoi a fost discuția cu Moro și Elena Marin, iar Sebi nu este omul care să accepte criticile.

Iar eu fiind atât de vocală, eram mereu ca un ghimpe în coasta lui. După câteva zile și-a luat și pătura de lângă mine. De la Sebi și de la Culita s-au rupt lucrurile, nu de la Zanni”,  a adăugat Simona Hapciuc.

Simona Hapciuc îl atacă dur pe Culiță Sterp după ce a părăsit Survivor România!

Citeste si: Simona Hapciuc a ajuns de urgență la spital după ce a părăsit Survivor România! „Am contractat virusul...”

Simona Hapciuc, despre Culiță Sterp: „Avea misoginismul în el!”

Simona Hapciuc de la Survivor România 2021 susține că a fost jignită de colegul ei, Culiță Sterp, pentru motivul că este o mamă singură. Mai mult decât atât, Faimoasa susține că a fost comparată cu actuala iubită a artistului, Daniela Iliescu.

Simona Hapciuc îl atacă dur pe Culiță Sterp după ce a părăsit Survivor România!

Citeste si: Culiță Sterp și Zanni o vor afară din competiția Survivor România pe Elena Marin! „Îl mișcă pe picioruș pe Jador, să nu o voteze!”

„Culiță are același caracter ca Sebi, este foarte parșiv și foarte răutăcios. Pentru că vine dintr-o familie bună și cu mai mulți bani, că este cântăreț, că este cunoscut, simte nevoia să discrediteze pe cei din jur și să fie superior, chestie pe care eu nu o accept. Am avut niște discuții cu el pentru că el mă făcea proastă și îmi scotea ochii cu faptul că am ales să îl fac pe Dimitrie la puțin timp în relația cu Dimi. Avea chestia asta, că femeia trebuia să stea acasă. „Ai făcut tu ceva de te-a lăsat bărbatul ăla! Uite la Daniela mea, daca eu nu îi fac nimic, ea stă acasă cuminte și mă așteaptă”. Avea misoginismul ăsta în el pe care eu nu pot să îl înțeleg. Eu aveam o chestie cu adusul lemnelor, nimeni nu aducea lemne și eu eram cu brațele pline de lemne, mă durea și genunchiul și îmi zice „bine că stai pe plajă, dar lemne pentru foc mai aducem și noi?!”,  a adăugat Simona Hapciuc, pentru „Ștafeta mixtă”.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Dr. Alexandra Mircea. „Eu când eram mică voiam să fiu Andreea Esca sau medic dentist”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Bucle perfecte în doar câțiva pași

Bonă, grădiniță sau bunici?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Am făcut tot ce a ținut de mine ca să fim bine.” Ce s-a întâmplat în familia Simonei Gherghe
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri