Războinicii l-au mitraliat pe Albert de la Survivor Romania! "Nu înțeleg... ce au văzut în Albert, de tot îl susțin săptămânal! Și nu merită!"


Survivor România 18 aprilie 2021 - Albert de la Războinici a fost pus la zid de către ceilalți coechipieri pentru faptul că iese mereu favoritul publicului și nu ar merita acest lucru!


In articol:

Survivor România 2021 – sezonul 2 oferă surprize peste surprize telespectatorilor acestui emisiunii ce îi poate face pe concurenți să clacheze din punct de vedere sportiv sau psihologic.

Ultimul joc pentru câștigarea totemului de imunitate a fost câștigat de echipa Faimoșilor  în fața echipei Războinicilor. Consiliul de nominalizare a fost un spectacol total, mai ales că frustrările au fost la ordinea zilei printre concurenții echipei de culoare albastră. Furia manifestată de fiecare concurent de la Războinici a fost prin prisma faptului că Albert a pierdut trei puncte pe traseu și în ultimele 6 săptămâni consecutive acesta iese favoritul publicului.

Dezvăluirile tuturor au ieșit la iveală pentru că Albert iese favorit mereu, dar nu mai performează pentru a aduce puncte.

Întrebați de Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România 2021 – sezonul 2 ce au de comentat înainte de votarea propriu-zisă, concurenții l-au “mitraliat” pe Albert, de la Războinici!

Citeste si: Cătălin Moroșanu a dar verdictul! Cine este câștigător Survivor România 2021

Citeste si: Mai mulți concurenți Survivor România au încălcat regulamentul: „Faptele voastre nu pot fi trecute cu vederea”

Andrei: “Rog publicul de acasă să voteze corect pentru că altfel o să se piardă tot harul acestei emisiuni. Eu mi-am dorit foarte mult să ajung la această emisiune, dar când văd că cineva din echipa nu merită să ajungă pe locul întâi… și publicul de acasă tot îl susține, eu personal îmi pierd toată motivația și încrederea! Nu înțeleg ce au văzut în Albert, de tot îl susțin săptămânal! El

promite că va face, că va drege.. dar nu face nimic!”

Marius Crăciun și-a spus și el dezamăgirea în privința favoritului publicului, Albert: “ Din partea lui Albert, nu prea am văzut prea multă implicare, ba din contră. Este o relaxare foarte mare pentru că el, pentru că știe că săptămânal este susținut de cei de acasă!”

Sorin: “Cei care și-au spus punctul de vedere aici dau dovadă decât că eu și nu doar eu, am avut dreptate de atâta timp. Așa cum Faimoșii au acuzat-o pe Elena de victimizare, așa cred și despre el că este o victimă... el intră în consiliu foarte liniștit și spune: “Eu voi ieși favorit și dacă nu ies favorit oricum ies printre primii trei… Și eu nu voi ieși din această competiție! Va ieși altcineva…” Și nu merită! Iar publicul trebuie să ajute oamenii care merită să ajungă mai departe!”

Citeste si: Ce se întâmplă cu Jador la Survivor România: „Faimoșilor, în echipa voastră...”

Citeste si: Zanni de la Survivor România a desființat-o pe Andreea Antonescu! "Cât de nesimțită era Antoneasca! Nu dau doi bani pe cine ești tu! Pa! Acasă!"

În apărarea lui, Albert nu prea a avut cum să contracareze spusele colegilor lui, mai ales că știa că nu a mai performat pentru echipă.

Albert: “Îmi pare rău pentru echipă și pentru susținătorii noștri pentru că nu îmi doresc să dezamăgesc. Cât despre ce au spus colegii mei nu este vorba de nicio relaxare, din contra. Nu am cum să mă relaxez prin faptul că ies favoritul publicului!”, a comentat acesta după ce întreaga echipa l-a pus la “zid”.


Abonează-te pe

Citește și:

Cătălin Moroșanu a dat verdictul! Cine este câștigător Survivor România 2021

Se leagă o idilă? Anca Țurcașiu, întâlnire misterioasă cu un bărbat celebru din România!

Mai mulți concurenți Survivor România au încălcat regulamentul: „Faptele voastre nu pot fi trecute cu vederea”

Zanni de la Survivor România a desființat-o pe Andreea Antonescu! "Cât de nesimțită era Antoneasca! Nu dau doi bani pe cine ești tu! Pa! Acasă!"

DESCOPERĂ: Modele de unghii cu gel pentru iarnă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Anamaria Prodan a aflat cine este persoana care a trimis pozele cu ea nud: „Va plăti. La Poliție e deja totul aranjat”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri