Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”

Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”
Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”

Gabriela Cristea a vorbit despre urmăritorii care i-au scris că fetele sale nu sunt aranjate și dichisite.

Gabriela Cristea este mereu activă pe rețelele de socializare și nu ezită să răspundă la toate întrebările care îi sunt adresate. De această dată, vedeta TV a făcut un filmuleț în care a abordat mai multe subiecte, despre care și cel al fiicelor sale, după ce a primit mai multe comentarii cum că acestea nu ar fi îngrijite și dichisite sau pieptănate întotdeauna. Gabriela Cristea a explicat motivul pentru care părul fetelor ei nu stă de fiecare dată perfect.

„Îmi scrieți: „Trebuie să le pieptăni pe fete”. Voi credeți, în mintea aia a voastră, toate cele care îmi scrieți că fetele mele sunt ciufulite, că eu nu mi-aș dori ca ele să fie mai aranjate sau mai dichisite? Dar sunt copii. Știți de câte ori le pieptăn și strâng părul în fiecare zi per bucată de copil? De cel puțin cinci ori. Doar că perișorul lor este moale și delicat, iar oricât de mult în strâng în elastice, oricât de mult aș încerca să-l coafez, el nu va sta niciodată perfect ca la un adult.
Copiii mei sunt niște copii foarte activi, asta nu înseamnă că nu sunt educați. Fetele mele sunt foarte educate, iar acum o să vă spun ceva.”,
a spus Gabriela Cristea.

Ce spune Gabriela Cristea despre educația fiicelor sale

Citește și: Gabriela Cristea, despre cele mai grele săptămâni din viața ei, cât timp a fost însărcinată cu primul copil. „M-au marcat pe viață. Ajunsesem să nu mai știu dacă gândesc limpede sau nu.”

Gabriela Cristea și fiicele sale
Gabriela Cristea și fiicele sale[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citește și: Gabriela Cristea a vorbit despre motivul pentru care nu face intervenție chirurgicală la stomac. Cum au fost operațiile de cezariană pentru ea. „O experiență cruntă!”

Prezentatoarea TV a vorbit și despre educație, despre educația fiicelor sale, care au învățat din familie încă de mici cum trebuie să se comporte și ce trebuie să spună de fiecare dată când primesc ceva.

Au învățat de la sine cuvintele magice, deoarece le-a auzit folosite în familie, iar ea a mai susținut că un copil energic și jucăuș nu înseamnă că nu este un copil needucat.  „Fără ca noi să-i spunem ceva Victoriei, când era foarte, foarte mică și abia a deschis ea ochii pe lumea asta, pentru că ne-a văzut pe noi că spunem în casă „te rog”, „mulțumesc și nu „dă-mi”, „fă-mi, „mi se cuvine”, fără să o învățăm noi, a spus de la sine putere „te rog și mulțumesc”.
Și „sărut-mâna pentru masă”. Doar pentru că sunt active, le place să se joace și sunt jucăușe, asta nu înseamnă că sunt nu sunt educate. Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”,
a mai povestit Gabriela Cristea.

Citește și: Cum arăta Robert de la „Casa iubirii” în urmă cu 10 ani! Fostul concurent avea stofă de fotomodel- kanald.ro

Citește și: A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht- stirilekanald.ro

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

 Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Gabriela Cristea a vorbit despre motivul pentru care nu face intervenție chirurgicală la stomac. Cum au fost operațiile de cezariană pentru ea. „O experiență cruntă!”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Cine este rapperul de 23 de ani care a murit într-un grav accident pe A1? Fanii artistului sunt şocaţi de moartea lui

Roberta și Sebastian discută din nou despre ținutele concurentei! Ce spune Roberta cu privire la gelozia lui Sebastian: „De ce aș căuta atenție la altcineva dacă eu sunt lângă tine?”

Rebecca, mesaj pentru Antoni! „Femeia pe care și-o dorește...”. Concurenta l-a pus subtil la zid

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies