Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”

Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”
Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”

Gabriela Cristea a vorbit despre urmăritorii care i-au scris că fetele sale nu sunt aranjate și dichisite.

Gabriela Cristea este mereu activă pe rețelele de socializare și nu ezită să răspundă la toate întrebările care îi sunt adresate. De această dată, vedeta TV a făcut un filmuleț în care a abordat mai multe subiecte, despre care și cel al fiicelor sale, după ce a primit mai multe comentarii cum că acestea nu ar fi îngrijite și dichisite sau pieptănate întotdeauna. Gabriela Cristea a explicat motivul pentru care părul fetelor ei nu stă de fiecare dată perfect.

„Îmi scrieți: „Trebuie să le pieptăni pe fete”. Voi credeți, în mintea aia a voastră, toate cele care îmi scrieți că fetele mele sunt ciufulite, că eu nu mi-aș dori ca ele să fie mai aranjate sau mai dichisite? Dar sunt copii. Știți de câte ori le pieptăn și strâng părul în fiecare zi per bucată de copil? De cel puțin cinci ori. Doar că perișorul lor este moale și delicat, iar oricât de mult în strâng în elastice, oricât de mult aș încerca să-l coafez, el nu va sta niciodată perfect ca la un adult.
Copiii mei sunt niște copii foarte activi, asta nu înseamnă că nu sunt educați. Fetele mele sunt foarte educate, iar acum o să vă spun ceva.”,
a spus Gabriela Cristea.

Ce spune Gabriela Cristea despre educația fiicelor sale

Citește și: Gabriela Cristea, despre cele mai grele săptămâni din viața ei, cât timp a fost însărcinată cu primul copil. „M-au marcat pe viață. Ajunsesem să nu mai știu dacă gândesc limpede sau nu.”

Gabriela Cristea și fiicele sale
Gabriela Cristea și fiicele sale[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Gabriela Cristea a vorbit despre motivul pentru care nu face intervenție chirurgicală la stomac. Cum au fost operațiile de cezariană pentru ea. „O experiență cruntă!”

Prezentatoarea TV a vorbit și despre educație, despre educația fiicelor sale, care au învățat din familie încă de mici cum trebuie să se comporte și ce trebuie să spună de fiecare dată când primesc ceva.

Au învățat de la sine cuvintele magice, deoarece le-a auzit folosite în familie, iar ea a mai susținut că un copil energic și jucăuș nu înseamnă că nu este un copil needucat.  „Fără ca noi să-i spunem ceva Victoriei, când era foarte, foarte mică și abia a deschis ea ochii pe lumea asta, pentru că ne-a văzut pe noi că spunem în casă „te rog”, „mulțumesc și nu „dă-mi”, „fă-mi, „mi se cuvine”, fără să o învățăm noi, a spus de la sine putere „te rog și mulțumesc”.
Și „sărut-mâna pentru masă”. Doar pentru că sunt active, le place să se joace și sunt jucăușe, asta nu înseamnă că sunt nu sunt educate. Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”,
a mai povestit Gabriela Cristea.

Citește și: Ștefania a luat decizia mult așteptată în privința lui Cosmin! „A demonstrat, prin mesajele alea, că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani”. Primele declarații ale concurentei, după descalificarea iubitului ei din „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Au murit într-o secundă!" Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere cu accidentul în care au pierit Mihaela și Paul- stirilekanald.ro

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

 Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Gabriela Cristea a vorbit despre motivul pentru care nu face intervenție chirurgicală la stomac. Cum au fost operațiile de cezariană pentru ea. „O experiență cruntă!”

Anna Lesko, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

Sfatul zilei din 20 iunie 2024. O zodie are multă energie

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies