Rareș Bogdan solicită majorarea vârstei de pensionare și plafonarea pensiilor pentru aceste categorii de români!

Rareș Bogdan solicită majorarea vârstei de pensionare
Rareș Bogdan solicită majorarea vârstei de pensionare

Rareș Bogdan și-a exprimat inițiativa pentru acești pensionari în cadrul negocierilor între PNL, PSD și UDMR.

În cadrul negocierilor între PNL, PSD și UDMR privind formarea unui nou Guvern, prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a cerut ca toate pensiile de serviciu, inclusiv cele ale foștilor militari și polițiști, să nu mai fie majorate de la 1 ianuarie 2022. În schimb, oficialul a cerut majorarea pensiilor care reprezintă mai puțin de 2.500 de lei și pe care milioane de pensionari români le încasează, potrivit bugetul.ro.

Citeste si: Raluca Turcan, despre plata pensiilor! Ministrul vine cu acuzații dure la adresa lui Cîțu: „Eşti dispus sa joci la poker banii de pensii”

Aceste categorii de persoane se vor pensiona mai târziu!
Aceste categorii de persoane se vor pensiona mai târziu![Sursa foto: PixaBay]

De asemenea, prim-vicepreședintele PNL a cerut ca vârsta de pensionare pentru angajaţii serviciilor secrete, magistrați, precum și foștii lucrători din Poliția Română și Armată, să fie majorată. Astfel, conform sursei citate anterior, oficialul ar fi propus ca vârsta de pensionare pentru acestea categorii enumerate să urce la 55 de ani pentru femei și 60 de ani pentru bărbați.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mai mult decât atât, Rareș Bogdan ar fi solicitat în cadrul negocierilor o majorarea a veniturilor pensionarilor care primesc în fiecare lună până la 2.500 de lei, semnificativ mai mare decât ce s-a discutat până acum.

Citeste si: Importanța seleniului pentru organism. Beneficii pe care nu le știai până acum

Raluca Turcan îl acuză pe Florin Cîțu: „Eşti dispus sa joci la poker banii de pensii”

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a scris pe un grup de socializare pentru liberali că în momentul de față nu sunt bani pentru pensii şi alocaţii, asta după ce Ministerul Finanţelor nu a oferit un răspuns solicitărilor făcute de Ministerul Muncii. În documentul respectiv a fost precizat faptul că data limită pentru virarea acestor fonduri este 26 noiembrie, pentru a putea face plăţile începând cu luna decembrie.

Raluca Turcan îl acuză pe Florin Cîțu
Raluca Turcan îl acuză pe Florin Cîțu[Sursa foto: Facebook]

„Florin, eşti dispus sa joci la poker până şi banii de pensii. De mai bine de o lună mă țin de capul tău şi-ți spun repetat că de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii şi de alocaţii pentru că ca i-ai luat la rectificare doar ca sa dai tu bine la cifre în postările de pe Facebook”, a fost mesajul transmis de Raluca Turcan într-o şedinţă a conducerii extinse a PNL, potrivit  adevărul.ro  Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities” vorbește despre cele mai mari traume din viața ei: „Îmi era teamă că nu voi evolua niciodată”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

ctrița din "Beverly Hills", 90210″, Shannen Doherty, a murit la 53 de ani. A pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala nemiloasă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

"Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump


Cookies