Rareș a părăsit competiția Puterea Dragostei, cu ochii în lacrimi! Mariana a plâns în hohote!


Drumul lui Rareș la inima Marianei s-a oprit în competiția Puterea Dragostei! Tânărul şi-a dorit să plece acasă.


In articol:

Nominalizările din gala eliminatorie a emisiunii Puterea Dragostei au luat prin surprindere întregul public telespectator. După doi favoriți în casă, Alexandra și Cristian Marinescu, a venit rândul eliminării săptămânale. Rareș și Daiana au fost cei care au acumulat cele mai multe voturi din partea concurenților show-ului Puterea Dragostei.

Lacrimi de nefericire au curs pe obrajii multor concurente în special pe cei ai Marianei. A luptat cu îndârjire pentru inima ei, pentru a o câștiga. “S-a luptat” intens cu Cristian Comănici pentru a o cuceri. Și-au aruncat săgeți de afecțiune, dar tânărul nu a putut topi inima "de gheață" a Marianei.

Lacrimi de tristețe au curs pe obrajii lui Rareș! Acesta a părăsit competiția din cauza unor probleme personale!

Rareș: “Le-am rugat pe fete să mă voteze și mi-aș dori ca eu să plec în seară aceasta! Era nevoie să plec, nu neapărat că vreau eu. Este o plăcere să fiu cu Marina în fiecare zi aici. Emisiunea asta mi-a dat prieteni, prietene și o femeie care, așa cum am zis, m-a făcut să trec prin toate stările și emoțiile posibile și care o să rămână în viață mea sper eu foarte mult!”.

Citeste si: Rareș de la Puterea Dragostei, prima reacție după ce a părăsit competiția în lacrimi: ”Mariana face parte din mine”

Cristina Mihaela Dorobanțu: “Dacă vei pleca în această seară o vei lasă pe ea aici.”

Rareș: “Comănici sper să lupte și să fie un războinic așa cum a luptat și cu mine! Nu am renunțat la luptă și acum mai sper..

așa cum am mai spus este nevoie că eu să plec pentru că este mai multă nevoie de mine în altă parte și nu aici. Mariana sper să facă ce simte și să fie fericită! Să pună fericirea ei pe primul loc. De trei săptămâni în fiecare seară mă gândesc la decizia asta. De câteva zile am luat decizia finală de a pleca.”

Prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu deschide cutia Pandorei pentru a afla numele celui care părăsește emisiunea și a anunțat nefericita veste pentru Rareș.

Citeste si: Cine este Rareș, cel mai nou concurent din casa „Puterea Dragostei”?

Rareș: "Sper că este o decizie bună! Va mulțumesc pentru toate sfaturile și pentru tot ce ați făcut aici pentru mine. Să mă îndrumați de N ori... vorbește Rareș, vorbește Rareș!", a comentat acesta în timp ce își ștergea lacrimile de pe obraji.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop zilnic sâmbăta, 19 iunie 2021. Află ce zodie semnează un contract important!

Clejanii, în pragul DIVORȚULUI! Cum a fost surprinsă Viorica la o petrecere privată

Survivor România – 17 iunie 2021. Cine a fost eliminat de la Survivor România. Află 10 curiozităţi pe care nu le știai despre defini

18 iunie 2021 //HOROSCOP ZILNIC// O zodie pleacă în călătorie!

//Cine a fost Marilyn Monroe// data nașterii, căsătorii, moarte

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El

//4 semne că ai o relație sau o căsnicie nefericită//

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri