Ramon de la Masterchef s-a judecat de pe patul de moarte să nu fie executat silit! Procesul continuă chiar și după decesul său!


Ramon de la Masterchef s-a judecat de pe patul de moarte cu niște recuperatori de credite.


In articol:

 

Ramon de la Masterchef s-a judecat de pe patul de moarte, el fiind parte cel care a contestat o executare silită. La un moment dat, Ramon Chicireanu a făcut un credit la o bancă, dar nu a mai putut plăti ratele la timp. Banca a delegat o companie specializată în recuperarea creditelor, care a cerut executare silit a lui Ramon. Acesta a contestat executarea, înregistrând dosarul pe 25 octombie 2018, la Judecătoia Iași. Procesul a avut nenumărate termene amânate, într-o perioadă în care Ramon se afla internat la o clinică din Germania. (vezi ce a spus Ramon înainte să moară)

Citeste si: Chef Foa, prezentatorul de la „Cine-i Chefu’?”, recorduri personale in bucatarie! In doar jumatate de ora, Cheful a dezosat 50 de kilograme de pui intreg

Citeste si: Un cunoscut bucătar s-a stins din viață. A fost răpus de o boală cruntă

Citeste si: A murit celebrul Chef Andrew Fairlie. Bucătăria mondială este în doliu

 “Amână cauza. Solutia pe scurt: Admite sesizarea din oficiu cu privire la preschimbarea termenului de judecată din 20.03.2020. Preschimbă termenul la data de 06.04.2020, completul C28, sala 4, în Şedinţă Publică, pentru când vor fi citate părţile cu menţiunea că termenul din data de 20.03.2020 a fost preschimbat la data de 06.04.2020. Cale de atac odată cu fondul cauzei. Pronunţarea s-a făcut prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 06.03.2020”, a fost decizia judecătorilor. Următorul termen a fost pe 16 martie 2020, când Ramon deja decedase, dar instanța nu fusese informată.

Ramon de la Masterchef s-a judecat de pe patul de moarte. A avut cancer limfatic

Din cauza pandemiei de coronavirus, următorul termen al procesului a fost mutat din 6 aprilie 2020 pe 4 mai 2020. Ramon Chicireanu a murit răpus de un cancer nemilos. ”Chicireanu Ramon-un om frumos cu un suflet mare şi un zâmbet larg, molipsitor - cel cunoscut drept Ramon de la MasterChef, duce o lupta crâncenă cu CANCERUL. Acum 2 ani de zile Ramon a fost diagnosticat cu Cancer limfatic – o boală îngrozitoare. Ramon a plecat în Germania -ţară unde a putut beneficia de un tratament corespunzător, a făcut tot felul de investigaţii şi tratamente, a suferit operaţii care mai de care mai complexe şi de 2 ani de zile luptã cu înverşunare”, a fost mesajul transmis de un apropiat de-al lui Ramon în urmă cu mai bine de o săptămână înainte de moartea lui. 

Ramon de la Masterchef a încetat din viață, dar, în urmă cu doi ani, el a făcut un tratament în Germania, iar atunci părea că s-a vindecat de cancer. Din păcate, boala a revenit și de data aceasta e mult mai grav. ”S-a luptat singur în prima fază cu cancerul şi a supravieţuit. Atunci i-a zâmbit frumos bolii, a întrebat-o cu ce treabă pe la el şi apoi a invitat-o sã îl pãrãsească. El avea chestii mult mai importante – acasă în Romania tocmai i se năştea al 3-lea copil- o minune de fetiţă.”, a postat un amic al lui Ramon.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei de astăzi, miercuri 25 noiembrie 2020. Balanțele își împlinesc cel mai mare vis

Pepe ar putea fi arestat! ”Va ieși un scandal monstruos”. Ce s-a aflat despre el

Andreea Mantea și fiul ei, David, au izbucnit în plâns! Ce s-a întâmplat cu frumoasa brunetă?

Horoscop zilnic miercuri, 25 noiembrie 2020. Nativii zodiei Fecioară au o mare surpriză pe plan sentimental!

Prezentatoarea TV Andreea Marinescu are coronavirus: „Țin legătura cu medicul de familie”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Despărțire surprinzătoare la "Puterea Dragostei"?! Ce se întâmplă între Aya și Cristian Marinescu?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri