Raluca de la Bambi a trecut la atac! Andreea Tonciu a părăsit platoul emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities” din cauza ei: „Nu mai suport aceste nesimțiri!”


Raluca de la Bambi nu a mai tăcut și a trecut la atac. Din cauza ei, Andreea Tonciu a părăsit platoul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”.


In articol:

Un nou scandal ia amploare la „Bavo, ai stil! Celebrities”, dar de data aceasta, una dintre protagoniste este Raluca de la Bambi, nicicum una dintre vedetele mai... vocale. Deși  Andreea Tonciu și Raluca de la Bambi s-au înțeles foarte bine, la începutul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, acum cele două sunt în stare să își împartă părul cu furca, din cauza stilistului care o ajută pe Andreea Tonciu.

raluca de la bambi, andreea tonciu, bravo ai stil celebrities, scandal,  bravo ai stil
raluca de la bambi, andreea tonciu, bravo ai stil celebrities, scandal, bravo ai stil

Citeste si: Andreea Tonciu a început să plângă la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Are mari probleme cu fetița!

Aparent, aceasta are o regulă nescrisă, dar cunoscută de toate celelalte concurente: stilistul care o ajută pe Andreea Tonciu, o va ajuta DOAR pe Andreea Tonciu. Deși Raluca de la Bambi și colega sa de platou au recunoscut că s-au mai certat în trecut, acum scandalul dintre cele două pare să fie fără precedent, mai ales că vulcanica brunetă a decis să părăsească platoul în timpul fimlărilor, din cauza fostei sale prietene.

Raluca de la Bambi și Andreea Tonciu și-au aruncat cuvinte grele! Andreea Tonciu a părăsit platoul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”

Tot acest tărăboi dintre Raluca de la Bambi și Andreea Tonciu a pornit de la o simplă rochie, care se pare că a pus capac unei prietenii. Ei bine, dacă vă întrebați de ce, această rochia a fost făcută tocmai de stilistul lui Tonciu, care este un cunoscut designer de pe plaiurile mioritice. Deși Andreea a exprimat de la bun început că nu își dorete ca alte fete să colaboreze cu bărbatul care o ajută, și este cunoscut drept stilistul vedetelor, Raluca de la Bambi a ignorat avertismentul fostei prezentatoare TV și a declarat în fața camerelor de filmat că el este creatorul ținutei sale.

raluca de la bambi, andreea tonciu, bravo ai stil celebrities, scandal,  bravo ai stil
raluca de la bambi, andreea tonciu, bravo ai stil celebrities, scandal, bravo ai stil

Reproșurile au atins cote alarmante, iar Andreea Tonciu a preferat să părăsească platoul, pentru a calma situația, lăsându-i pe jurați să se roage de ea să o jurizeze. Mai mult decât atât, bruneta a lansat niște acuzații grave la adresa Ralucăi de la Bambi, atribuindu-i caracteristici precum: falsă, perversă și neatentă.

Citeste si: Andreea Tonciu a izbucnit în lacrimi la „Bravo, ai silt! Celebrities”. Ce se întâmplă cu fiica ei, Rebeca: „Plânge în fiecare noapte”

„Aici se joacă teatru mult și nu știu dacă e adevărat, sau dacă nu e adevărat. Mă induc în eroare, nu știu ce să mai cred. Nu le luăm pe toate (n.r.- participantele) la rând acum. Câteodată, Ilinca, văd persoane care sunt false și nu îmi plac. Prefer să mă retrag în glorie, așa cum zice nașa mea. Eu spun acum- Raluca. Deocamdată doar ea, dar dacă mai găsesc vreo altă fată, eu spun. Nu suport oamenii care joacă teatru și care sunt perverși.

O luăm de la început... Nu pot să-mi dau eu cu părerea de ce ești așa. M-a deranjat că ei nu-i place să intre într-o polemică, ea este genul de persoană căreia nu-i place să dezvolte un subiect și nu-i place să se certe, dar provoacă. De trei emisiuni se vorbește de tine și de mine, dar nu-ți place. Dacă era ceva mai constructiv despre ea, îi plăcea. Nu o da cum vrei tu, ai zis în culise că te-am jignit. Voi toate încercați să jucați teatru, să faceți strategii, dar sora voastră Andreea e cea mai bună.

Stilul este în fața ta, din toate punctele de vedere. Eu sunt stilul. Eu am explodat? Ferească Dumnezeu. Încep să mă enervez și părăsesc acest platou, pentru că nu mai suport aceste nesimțiri. Dacă eu acum am explodat, înseamnă că ai ceva cu mine personal. Dacă și acum am explodat, să mă ierte Dumnezeu...Nu-mi place de tine, Raluca, nu te iau pe ocolite,” a declarat Andreea, în timpul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Citeste si: Schimb dur de replici între Andreea Tonciu și Cristina Șișcanu, la ”Bravo, ai stil! Celebrities”: „Decât să fiu o parvenită mincinoasă...”


Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Tonciu, poză controversată pe instagram! Reacţia uluitoare a soţului ei!

Tragedie la Casa Regală! Meghan Markle a pierdut copilul

Andreea Tonciu a început să plângă la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Are mari probleme cu fetița!

Andreea Tonciu a fost concediată: “Ieşi afară! Ieşi, hai ieşi! Fă paşi!” Vezi cum s-a încheiat totul!

Schimb dur de replici între Andreea Tonciu și Cristina Șișcanu, la ”Bravo, ai stil! Celebrities”: „Decât să fiu o parvenită mincinoasă...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic joi, 26 noiembrie 2020. Nativii zodiei Balanță sunt într-o etapă foarte bună a vieții lor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri