Andreea Tonciu a început să plângă la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Are mari probleme cu fetița!


Apreciată pentru energia și pozitivitatea sa, Andreea Tonciu a izbucnit în lacrimi la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Are mari probleme cu fetița sa.


In articol:

Andreea Tonciu a explicat în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” că uzura psihică din ultima perioadă și-a spus cuvântul, pentru că a ajuns la capătul puterilor.

Pe lângă faptul că este foarte emotivă în ultima perioadă, caracteristică prezentă încă de când a născut, Andeea Tonciu a povestit că nu se poate odihni, din cauza unor probleme pe care le are fetița sa.

Citeste si: Războiul dintre Bianca Rus și Andreea Tonciu a depășit platoul de filmare! Cele două se sabotează chiar și în afara emisiunii, declarații ȘOCANTE

Andreea Tonciu a început să plângă în timpul emisiunii, din cauza problemelor pe care le are cu fetița sa

„Aseară nu am dormit mai deloc. Am avut probleme cu Rebeca, plânge în fiecare seară. Se trezește plângând. Se trezește și urlă, cam pe la unu noaptea. Urlă și spune „Gata, mami!”. Nu știu ce să-i fac” a mărturisit Andreea Tonciu, până să izbucnească în lacrimi. Cristina Șișcanu, colega sa de platou, mamă la rândul ei, a încercat să o liniștească pe Andreea și, împreună, au determinat cauza problemei.

andreea tonciu, andreea tonciu plânge, bravo ai stil celebrities, andreea tonciu bravo ai stil, bravo ai stil
andreea tonciu, andreea tonciu plânge, bravo ai stil celebrities, andreea tonciu bravo ai stil, bravo ai stil

Se pare că fetița Andreei Tonciu are, într-adevăr, niște coșmaruri de ceva timp, iar vedeta se învinovățește teribil pentru acest lucru. Se pare că visele urâte ale micuței, sunt cauzate de niște filmulețe horror pe care le-a văzut pe YouTube. Andreea Tonciu a dezvăluit că i-a dat vechiul său telefon și că nu o controlează, mereu, însă regretă faptul că a luat această decizie.

Andreea Tonciu se învinovățește pentru problemele fiicei sale

Citeste si: Schimb dur de replici între Bianca Rus și Theo Rose, la Bravo, ai stil! Celebrities: „Te fandosești cu o țoală și iti lipsesc primii ani de școala”

„Am întrebat-o și a spus că visează fetele urâte de pe telefon. Am făcut o greșeală și i-am dat vechiul meu telefon și stă pe Youtube.

N-o controlez mereu. Am văzut că se uita la ceva de groază”, a declarat Andreea Tonciu.

andreea tonciu, andreea tonciu plânge, bravo ai stil celebrities, andreea tonciu bravo ai stil, bravo ai stil
andreea tonciu, andreea tonciu plânge, bravo ai stil celebrities, andreea tonciu bravo ai stil, bravo ai stil

De când a devenit mamă, Andreea Tonciu s-a schimbat radical, iar acest lucru poate fi observat de orice persoană care o știe pe vechea Andreea. Bruneta este, fără doar și poate, una dintre cele mai bune mame din rândul vedetelor autohtone, iar relația pe care o are cu Rebeca, fetița ei, este de invidiat și deopotrivă, de apreciat.

„Să fii mamă este o alegere pe care o faci în fiecare zi de a pune fericirea și mulțumirea altcuiva înaintea celei proprii, să înveți lecții grele, să faci lucrul corect (chiar și atunci când nu ești sigură care este acesta) și să te ierți tot mereu pentru că faci totul greșit”, a povestit Andreea Tonciu, pe contul său de Facebook.

Citeste si: Oana Radu și Bianca Rus, „la cuțite”, în cea mai nouă ediție „Bravo, ai stil! Celebrities”


Abonează-te pe

Citește și:

Oana Radu și Bianca Rus, „la cuțite”, în cea mai nouă ediție „Bravo, ai stil! Celebrities”

Bombă în showbiz! Au DIVORȚAT în secret după 10 de căsnicie

Alexandra Ungureanu vorbește despre scandalul cu Raluca Bădulescu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Războiul dintre Bianca Rus și Andreea Tonciu a depășit platoul de filmare! Cele două se sabotează chiar și în afara emisiunii, declarații ȘOCANTE

Schimb dur de replici între Andreea Tonciu și Cristina Șișcanu, la ”Bravo, ai stil! Celebrities”: „Decât să fiu o parvenită mincinoasă...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Dieta indiană. Plan alimentar.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri