Raluca Bădulescu, clipe cumplite: „24 de ore nu am văzut deloc. Am făcut atac de panică”


Raluca Bădulescu, ipostază în care nu s-a arătat niciodată la TV! Juratul “Bravo, ai stil! Celebrities” își face apariția fără pic de machiaj și fără gene false

Raluca Bădulescu, unul dintre jurații de la “Bravo, ai stil! Celebrities”, este o prezența iconică în peisajul media autohton, stilul vestimentar inconfundabil, care împletește cu eleganţă preferințele sale pentru culorile calde și supraccesorizarea, este unul dintre elementele statement prin care se face remarcată.

Se declara o nonconformistă în ceea ce privește stylingul abordat, modul de a privi viață însă, în ceea ce privește machiajul, Raluca Bădulescu nu experimentează trendurile și preferă, aproape de fiecare dată, să poarte ruj roșu, gene false și un conturing pronunțat al ochilor.

Raluca Bădulescu este o feministă convinsă, inspirând femeile să lupte până la capăt în războiul cu kilogramele în plus.

raluca badulescu
raluca badulescu

Citeste si: Cătălin Botezatu, scos din minți de o concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities!”: „Ești cam obrăznicuță, trezește-te...”

Raluca Bădulescu şi-a făcut apariția fără pic de machiaj și fără gene false. Uimiți, colegii de platou o întreabă cu îngrijorare motivul acestei schimbări neașteptate.

Vedetă mărturisește că, din cauza unei alergii – în urmă căreia a ajuns de urgență, la spital-, este nevoită ca o perioada să renunțe la aceste artificii stilistice.

“Am făcut alergie, prin urmare nu îmi mai pot lipi gene false și nu mă mai pot machia în jurul ochilor, o perioada. După ce mi-am pus genele m-am panicat, pentru că din cauza alergiei mi s-au umflat ochii. Imediat, mi le-am dat jos. Lacrimile, cu toate acele substanțe amestecate, mi-au produs o arsură de cornee. Am fost de urgență la spital. 24 de ore nu am văzut deloc. Am făcut atac de panică!”,  povestește Raluca Bădulescu.  

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cătălin Botezatu, scos din minți de o concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities!”: „Ești cam obrăznicuță, trezește-te...”

Rona Hartner a RUPT TĂCEREA! De ce DIVORȚEAZĂ de soțul francez

Horoscopul banilor pentru săptămâna 17-23 mai.

Cu ce se curăță argintul

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 17-23 mai.

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Când pică Constantin și Elena 2021

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri