Puterea Dragostei 15 februarie - Răfuială financiară între Cristian Comanici vs Nicos și Cristian Marinescu! “Tu nu ai contul nici măcar pe zero, pentru că ești plin de datorii!”


Puterea Dragostei 15 februarie - Scandal imens pe cumpărături între Cristian Comanici vs Nicos și Cristian Marinescu!


In articol:

O nouă ediție a emisiunii Puterea Dragostei a adus un scandal imens iscat între cele două tabere de bărbați ai casei: Cristian Comanici vs Nicos și Cristian Marinescu. “Sămânța de scandal” este una veche, pornită pe orgoliile dintre cei mai vechi concurenți ai show-ului Puterea Dragostei.

Fiecare dintre ei încearcă să ajungă la inimile telespectatorilor pentru câștigarea premiului de “Favoritul săptămânii”. În această zi, scandalul a fost la putere din cauza banilor și a implicării concurenților în casă. Reproșurile au venit de la cât de mult se implică și prin prisma cumpărăturilor pe care le fac în casă cât timp stau acolo pentru filmări.

Puterea Dragostei 15 februarie- Reproșuri de neimaginat pe conturile bancare și cumpărături între cei trei concurenți: Cristian Comănici, Nicos și Cristian Marinescu!

Cristian Comănici: “Marinescu, comportă-te frumos cu mine că s-ar putea să muncești pentru mine!” În urma acestor comentarii a pornit scandalul.

Cristian Marinescu: “Nu îți este rușine? Dacă vrei să îți dau de muncă, să vii să îmi faci și mie pereții la conac! Vii în Pipera! Nu vorbi tu, care stai cu chirie! Când nu ai bani de chirie, stai la sora ta.”

Comanici: “Am apartament în Tecuci, în Galați… de ce să vin să plătesc chirie sau să cumpăr un apartament în București dacă momentan nu stau acolo?!”

Puterea dragostei azi ora 17 - Puterea dragostei azi ora 11 - Puterea dragostei azi - Youtube puterea dragostei - Gala puterea dragostei de azi - Favoriti puterea dragostei azi - Sondaj puterea dragostei - puterea dragostei 13 februarie - Votez puterea dr
Cristian Comanici explica gesturile sale de zgarcenie[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Puterea Dragostei 12 februarie- Andrada a părăsit platoul plângând în hohote! "Este cea mai “nasoală”… mai face și figuri!"

Marinescu:  „Cum poți tu să vorbești tu despre bani, când toate cecurile tale câștigate de aici s-au dus pe apă sâmbetei… și nici măcar nu ai contul pe zero, pentru că ai datorii! Niciodată nu o să

ai tu bani! Ești un frustrat care atunci când a pus mâna pe “cașcaval”, stătea picior peste picior și dădea comenzi… Caviar, șampanie…”

Lovitura de grație pentru Cristian Comanici a fost din partea lui Nicos că i-a scos în evidență zgârcenia.

Puterea dragostei azi ora 17 - Puterea dragostei azi ora 11 - Puterea dragostei azi - Youtube puterea dragostei - Gala puterea dragostei de azi - Favoriti puterea dragostei azi - Sondaj puterea dragostei - puterea dragostei 13 februarie - Votez puterea dr
Rafuiala aintre Nicos si Cristian Comanici[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Bianca Comănici, pregătită pentru o nouă relație: "Ce băieți vor să mă cucerească..."

Nicos: “Comănici, tu nu mai vorbi de cumpărături și chestii de genul ăsta, când tu îți ascunzi un ketchup prin sertar! Așa face un neavut, toată viață lui! Un neavut își ascunde o bucată de ciocolată! Eu am cumpărat mereu prăjiturele, mere, fructe, proteină, ovăz, salamuri, tot felul de lucruri… Îți zic sincer: nici la cămin nu era așa cum faci tu! Ascunzi un ketchup de 3 lei!”

Cristian Comănici a recunoscut că și-a ascuns o parte din lucruri din cauza colegilor care i le consumau.


Abonează-te pe

Citește și:

Andrada a părăsit platoul plângând în hohote! "Este cea mai “nasoală”… mai face și figuri!"

DENUNȚ exploziv! Cine i-ar fi vândut droguri lui Fulgy

Puterea Dragostei 11 februarie - Cel mai nou cuplu din casă și sărutul ce confirmă relația! "Deja ne-am pupat! Mai vreau o dată!"

Cristian Comănici are o relație cu o tânără din America? Mariana, reacție dură: „Nu mă interesează! Du-te!”

Horoscop zilnic marţi, 15 iunie 2021. O zodie trebuie să rezolve multe probleme neprevăzute!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

14 iunie 2021: horoscop. O zodie pleacă în deplasare!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri