Puterea Dragostei 11 februarie - Cel mai nou cuplu din casă și sărutul ce confirmă relația! "Deja ne-am pupat! Mai vreau o dată!"


Puterea Dragostei 11 februarie - Cristian Marinescu și Maria au format noul cuplu de la Puterea Dragostei!


In articol:

Telespecatorii emisiunii Puterea Dragostei au așteptat cu sufletul la gură formarea unui nou cuplu în casa unde dragostea deține controlul. Mult râvnit de multe fane, Cristian Marinescu și-a făcut curaj după multe căutări printre tinerele concurente și a făcut pasul cel mare cu…..

Maria!

Frumoasa blondă a avut parte de multe sărutări și o joacă exact că între doi îndrăgostiți care încearcă să pună bazele unei relații de început. Cum este o vorbă din popor, spune că faptele mereu demonstrează că vorbele nu reprezintă nimic…. Cristian Marinescu și Maria, au demonstrat exact prin fapte... că formează un cuplu!

După ce a venit în casa fetelor, Cristian Marinescu a petrecut o bună perioada de timp cu cea care i-a furat inima.

Puterea Dragostei 11 februarie- Sărutări pătimașe între Cristian Marinescu și Maria!

Înainte să își “la revedere” de la aceasta, într-un moment în care Maria nu era cea mai atentă, Cristian Marinescu o sărută pasional și apăsat pe buze.

Youtube puterea dragostei - Gala puterea dragostei de azi - Favoriti puterea dragostei azi - Sondaj puterea dragostei - puterea dragostei 11 februarie - Votez puterea dragostei ro - puterea dragostei vot

Citeste si: Puterea Dragostei 7 februarie. Scandal monstru între Meda și Mariana! "Meseria omului o iei după față! Recunoști când stăteai la masă cu israelieni sau veneai de la hotel cu ei?!"

Cristian Marinescu: “Deja ne-am pupat! Mai vreau o dată! Mai vreau un sărut și plec!"

"Producția, dacă nu mai îmi da încă un pupic Maria, eu nu plec de aici, din casă! Vreau să apară aici pe televizor: Maria, sărută-l pe Marinescu! Vino incoace, Maria! Deja te-am pupat…”

“Vreau sărutarea ta, doar tu ești dragostea mea.. Nu-mi pot imagina… O noapte fără iubirea ta!”, a început să îi cânte celebra piesă a Andrei, Cristian Marinescu.

În timp ce îi cânta, încerca s-o îmbrățișeze strâns pentru a-i mai fura încă un sărut pătimaș.

Maria îi răspunde, zâmbind mereu lăsând senzația că îi place jocul lansat de Cristian Marinescu.

Youtube puterea dragostei - Gala puterea dragostei de azi - Favoriti puterea dragostei azi - Sondaj puterea dragostei - puterea dragostei 11 februarie - Votez puterea dragostei ro - puterea dragostei vot

Citeste si: Puterea Dragostei 7 februarie. Acuzații de nedescris între Alexandra și Mariana de la Puterea Dragostei! Află ce concurentă a declarat că a făcut "de toate la viața ei"!

“Gata, ne-am pupat! Eu îți dau mâna și tu deja îmi iei și cotul… Gata! Eu te pup!” … și îl sărută pe Marinescu dupa ce acesta o prinsese că într-o menghină și nu îi mai dădea drumul.

Fericit de premiul primit de la Maria, Cristian pleacă în casa băieților triumfător.


Abonează-te pe

Citește și:

Puterea Dragostei 7 februarie. Scandal monstru între Meda și Mariana! "Meseria omului o iei după față! Recunoști când stăteai la masă cu israelieni sau veneai de la hotel...

DENUNȚ exploziv! Cine i-ar fi vândut droguri lui Fulgy

Puterea Dragostei 7 februarie. Acuzații de nedescris între Alexandra și Mariana de la Puterea Dragostei! Află ce concurentă a declarat că a făcut "de toate la viața ei"!

Livian de la Puterea Dragostei are o nouă iubită?! Iată fotografia care a făcut furori!

Horoscop zilnic marţi, 15 iunie 2021. O zodie trebuie să rezolve multe probleme neprevăzute!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

14 iunie 2021: horoscop. O zodie pleacă în deplasare!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri