Puterea Dragostei 11 februarie - Cel mai nou cuplu din casă și sărutul ce confirmă relația! "Deja ne-am pupat! Mai vreau o dată!"


Puterea Dragostei 11 februarie - Cristian Marinescu și Maria au format noul cuplu de la Puterea Dragostei!


In articol:

Telespecatorii emisiunii Puterea Dragostei au așteptat cu sufletul la gură formarea unui nou cuplu în casa unde dragostea deține controlul. Mult râvnit de multe fane, Cristian Marinescu și-a făcut curaj după multe căutări printre tinerele concurente și a făcut pasul cel mare cu….. Maria!

Frumoasa blondă a avut parte de multe sărutări și o joacă exact că între doi îndrăgostiți care încearcă să pună bazele unei relații de început.

Cum este o vorbă din popor, spune că faptele mereu demonstrează că vorbele nu reprezintă nimic…. Cristian Marinescu și Maria, au demonstrat exact prin fapte... că formează un cuplu!

După ce a venit în casa fetelor, Cristian Marinescu a petrecut o bună perioada de timp cu cea care i-a furat inima.

Puterea Dragostei 11 februarie- Sărutări pătimașe între Cristian Marinescu și Maria!

Înainte să își “la revedere” de la aceasta, într-un moment în care Maria nu era cea mai atentă, Cristian Marinescu o sărută pasional și apăsat pe buze.

Youtube puterea dragostei - Gala puterea dragostei de azi - Favoriti puterea dragostei azi - Sondaj puterea dragostei - puterea dragostei 11 februarie - Votez puterea dragostei ro - puterea dragostei vot

Citeste si: Puterea Dragostei 7 februarie. Scandal monstru între Meda și Mariana! "Meseria omului o iei după față! Recunoști când stăteai la masă cu israelieni sau veneai de la hotel cu ei?!"

Cristian Marinescu: “Deja ne-am pupat! Mai vreau o dată! Mai vreau un sărut și plec!"

"Producția, dacă nu mai îmi da încă un pupic Maria, eu nu plec de aici, din casă! Vreau să apară aici pe televizor: Maria, sărută-l pe Marinescu! Vino incoace, Maria! Deja te-am pupat…”

“Vreau sărutarea ta, doar tu ești dragostea mea.. Nu-mi pot imagina… O noapte fără iubirea ta!”, a început să îi cânte celebra piesă a Andrei, Cristian Marinescu. În timp ce îi cânta, încerca s-o îmbrățișeze strâns pentru a-i mai fura încă un sărut pătimaș.

Maria îi răspunde, zâmbind mereu lăsând senzația că îi place jocul lansat de Cristian Marinescu.

Youtube puterea dragostei - Gala puterea dragostei de azi - Favoriti puterea dragostei azi - Sondaj puterea dragostei - puterea dragostei 11 februarie - Votez puterea dragostei ro - puterea dragostei vot

Citeste si: Puterea Dragostei 7 februarie. Acuzații de nedescris între Alexandra și Mariana de la Puterea Dragostei! Află ce concurentă a declarat că a făcut "de toate la viața ei"!

“Gata, ne-am pupat! Eu îți dau mâna și tu deja îmi iei și cotul… Gata! Eu te pup!” … și îl sărută pe Marinescu dupa ce acesta o prinsese că într-o menghină și nu îi mai dădea drumul.

Fericit de premiul primit de la Maria, Cristian pleacă în casa băieților triumfător.


Abonează-te pe

Citește și:

Puterea Dragostei 7 februarie. Scandal monstru între Meda și Mariana! "Meseria omului o iei după față! Recunoști când stăteai la masă cu israelieni sau veneai de la hotel...

Este DIVORȚUL ANULUI în România! Au de împărțit o avere colosală

Puterea Dragostei 7 februarie. Acuzații de nedescris între Alexandra și Mariana de la Puterea Dragostei! Află ce concurentă a declarat că a făcut "de toate la viața ei"!

Livian de la Puterea Dragostei are o nouă iubită?! Iată fotografia care a făcut furori!

Show-ul fenomen “Survivor România”, din nou, pe primul loc în preferințele telespectatorilor. Faimoșii au ieșit învingători aseară, în jocul pentru recompensă

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Cât orez trebuie să pui, de fapt, la sarmale. Cantitatea ideală

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri