Puterea Dragostei 13 februarie - Cristian Marinescu și Maria, noul cuplu de la Puterea Dragostei.


Puterea Dragostei 13 februarie - Așteptarea a luat sfârșit pentru confirmarea noului cuplu din casă, Cristian Marinescu și Maria!


In articol:

Ediția emisiunii din 12 februarie a dezvaluit că în casa Puterea Dragostei s-a format un nou cuplu chiar dacă cei doi concurenți au vrut să lase suspansul până la gala eliminatorie de duminică, mai exact de Ziua Îndrăgostiților...

Aceștia au precizat că o să fie o surpiza pentru toată lumea. Pentru a nu mai ține cititorii în tensiune... cei doi concurenți care au format un nou cuplu sunt Cristian Marinescu și Maria!

 Tachinare dintre cei doi este mai mult decât evidentă, iar felul în care își aruncă privirile trădează dragostea lor.

Confirmarea cuplului dintre Cristian Marinescu și Maria a venit în urma faptului că în această săptămâna s-au și sărutat! Nu se știe ce pun la cale și de ce țin telespectatorii în tensiune, dar e clar că urmează multe surprize interesante în emisiune.

Puterea Dragostei 13 februarie- Unul dintre concurenți a confirmat că Maria şi Marinescu formează un cuplu

Maria: “Dacă îmi dați voie vreau să mă duc să îl pup pe Marinescu! Ne-am pupat deja pe gură!”

Puterea dragostei azi ora 17 - Puterea dragostei azi ora 11 - Puterea dragostei azi - Youtube puterea dragostei - Gala puterea dragostei de azi - Favoriti puterea dragostei azi - Sondaj puterea dragostei - puterea dragostei 13 februarie - Votez puterea dr

Citeste si: Puterea Dragostei 11 februarie- Cel mai nou cuplu din casă și sărutul ce confirmă relația! "Deja ne-am pupat! Mai vreau o dată!"

Cristina Mihaela le-a lansat direct întrebarea, pentru a nu mai lungi misterul: “Voi formați un cuplu?!”

Vocea unuia dintre concurenți a confirmat: “DAAAA!”

Maria, cu un zâmbet larg pe față: “Întrebați-l pe Marinescu!”

Cristina Mihaela: “Marinescu.. tu cu Maria formați un cuplu?!”

Cristian Marinescu: “Să spună Maria! Am spus… până la sfârșitul săptămânii o să afle toată lumea în ce situație sunt eu cu Maria!”

Confirmările au fost făcute deja iar Maria supărată a precizat: “Dar nu m-ați lăsat să îl pup!”, în timp ce cei doi îndrăgostiți își trimiteau pupici reciproc.

Puterea dragostei azi ora 17 - Puterea dragostei azi ora 11 - Puterea dragostei azi - Youtube puterea dragostei - Gala puterea dragostei de azi - Favoriti puterea dragostei azi - Sondaj puterea dragostei - puterea dragostei 13 februarie - Votez puterea dr

Citeste si: Puterea Dragostei 12 februarie- Andrada a părăsit platoul plângând în hohote! "Este cea mai “nasoală”… mai face și figuri!"

În această săptămâna Cristian Marinescu și Maria au oferit dovadă clară, confirmată și de Alexandra, că au existat două săruturi. Un alt lucru cert în privința sentimentelor este faptul că Marinescu este deranjat dacă cineva pornește un atac asupra Mariei. Mereu încearcă să îi ia apărarea în fața tuturor, ca un adevărat cavaler.


Abonează-te pe

Citește și:

Puterea Dragostei 11 februarie - Cel mai nou cuplu din casă și sărutul ce confirmă relația! "Deja ne-am pupat! Mai vreau o dată!"

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

Andrada a părăsit platoul plângând în hohote! "Este cea mai “nasoală”… mai face și figuri!"

Gabriel Vasiliu de la Puterea Dragostei, atac dur la adresa lui Zanni de la Survivor România! „Dacă nu te lua Velea...”

CITEȘTE: Cum hidratezi tenul gras. Soluții la îndemâna oricui

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

DESCOPERĂ: Ce înseamnă când visezi că ești gravidă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri