Purtatul măștii în public, obligatoriu! Informații de ultimă oră


Purtatul măștii în public, obligatoriu, după ce a crescut numărul de cazuri de infectări. Unde va fi luată această măsură, potrivit autorităților.


In articol:

La aproape șapte luni de la declararea pandemiei de coronavirus, purtatul măștii în spații deschise va deveni obligatoriu în Catalonia. Măsura va fi adoptată miercuri de autorităţile regionale de apărare civilă, după ce a crescut numărul de cazuri de Covid-19, ca urmare a măsurilor de relaxare luate după carantină.

Spania este una dintre ţările europene cele mai afectate de pandemia de COVID-19, cu peste 28.000 decese şi 250.000 de cazuri de infectare confirmate.

Din cauza creșterii numărului de infectări cu COVID-19, purtatul măștii în spațiile deschise va deveni obligatoriu în Catalonia.

Citeste si: Carmen Harra, previziune șocantă despre noul coronavirus: „Vaccinurile nu vor găsi soluția”

Măsura va fi adoptată miercuri de autorităţile regionale de apărare civilă. Potrivit unui decret adoptat de guvernul central de la Madrid, măştile sunt obligatorii în spaţii deschise în Spania doar dacă între persoane nu poate fi menţinută o distanţă de cel puţin 1,5 metri.

Purtatul măștii în public, obligatoriu! Informații de ultimă oră
Purtatul măștii în public, obligatoriu! Informații de ultimă oră

Citeste si: Ce spune dr. Virgil Musta despre transmiterea coronavirusului prin aer: „Avem nevoie de măsuri sporite, ca să nu ne întoarcem la carantină!”

Alexandru Rafila, anunț important pentru cei care merg la mare! Locurile unde nu se pot infecta

Alexandru Rafila, anunț important pentru cei care merg la mare. Iată care sunt locurile care pot fi frecventate la mare și ce trebuie evitate.

Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, a anunțat care sunt locurile de unde cei care vor să plece în vacanță la mare nu se pot infecta. Acesta i-a atenționat pe românii care au în plan să meargă pe litoral să evite locurile aglomerate, cum ar fi cluburile de noapte, unde există riscul infectării cu coronavirus.

Totodată, președintele Societății Române de Microbiologie a anunțat că virusul nu poate fi contractat din apa mării sau de pe plajă.
„Discuţia legată de sancţiuni şi de măsuri coercitive ar trebui să începem să o mutăm în zona educării, a convingerii oamenilor care trebuie să înţeleagă acelaşi mesaj indiferent de zona politică din care vin unii sau alţii: să lămurim oamenii că singura modalitate de a ţine lucrurile sub control şi de a avea o viaţă absolut normală, fără riscuri pentru sănătatea publică, este să respectăm aceste reguli”, a spus Alexandru Rafila la România TV. Citește continuarea AICI.


Citește și:

Ce spune dr. Virgil Musta despre transmiterea coronavirusului prin aer: „Avem nevoie de măsuri sporite, ca să nu ne întoarcem la carantină!”

Autoritățile sunt în alertă! După ciuma bubonică, o altă boală face ravagii

Epidemiologul Emilian Popovici vine cu anunțul: "Că vor fi 7,000, că vor 8,000..."

Sfatul zilei de astăzi, marți 27 octombrie 2020. Taurii trebuie să aibă răbdare

Carismaticul Mehmet Ozan Dolunay, Cenk, din serialul “Nemilosul Istanbul”, schimbare radicala de look; Fanii au reactionat

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Conturarea mandibulei! Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician, explică de ce apelează persoanele la această procedură

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri