Propunerea AUR pentru funcția de premier: "Nu este membru de partid..."


Vicepreședintele AUR a vorbit despre propunerea partidului pentru funcția de premier, după ce a obținut un scor surprinzător la alegeri.


In articol:

Dorin Lulea, Vicepreședintele partidului Alianța pentru Unirea Românilor, a vorbit despre Călin Georgescu ca fiind propunerea pentru funcția de premier.

Propunerea AUR pentru funcția de premier

„AUR și-a prezentat din campanie propunerea de premier  și nu îi vom înșela pe români.

Călin Georgescu este un român patriot ce se ridică la înălțimea unei asemenea funcții. Nu este membru de partid, AUR propune români competenți, indiferent de statutul lor politic”, a declarat Dorin Lulea.

Citeste si: COVID-19 Cipru: Se introduc noi reguli de intrare în țară

Călin Georgescu a mai fost propus pentru această funcție în urmă cu nouă ani. De asemenea, cei care îl susțin pe acesta au creat și pagini pe rețelele de socializare, acolo unde îl ovaționează.

aur propunere premier
Călin Georgescu este propunerea AUR pentru funcția de premier[Sursa foto: Facebook]

"Dr. Călin Georgescu este un cunoscut expert internaţional în domeniul dezvoltării durabile. A lucrat 17 ani în sistemul ONU, deținând diferite funcții în cadrul Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare, Programul Natiunilor Unite pentru Mediu și raportor special al ONU pentru deșeurile toxice si periculoase din cadrul Biroului Inaltului Comisar pentru Drepturile Omului. De asemenea, a coordonat Strategia Națională pentru Dezvoltare Durabilă din România în 1999 și 2008 și a fost director al Departamentului Organizațiilor Economice Internaționale din cadrul Ministerului Afacerilor Externe al României.

Este membru al Clubului de la Roma international si a fost președintele Centrului European de Cercetare al Clubului de la Roma, în perioada 2013-2015. A scris mai multe cărți de studii prospective privind dezvoltarea umană si progresul socio-economic al României. A contribuit, de asemenea, la capitolele privind mediul și dezvoltarea durabilă din cadrul rapoartelor strategice internationale privind România. A obținut doctoratul în stiinta solului la Universitatea de Științe Agronomice din Bucuresti”, conform pagini de social media.

Ludovic Orban și-a dat demisia din funcția de premier

"Am luat decizia astăzi să-mi depun mandatul de prim-ministru. Decizia are un obiectiv foarte precis- odată exprimată decizia cetățenilor trebuie demarate negocierile pentru un nou guvern”, a declarat Orban.

Citeste si: Raed Arafat, anunț de ultimă oră! Este nevoie de declarație pe proprie răspundere

Ludovic Orban este de părere că țara noastră are nevoie de un guvern care să-i reprezinte interesele de dezvoltare și modernizare.

ludovic orban mandat de premier
Ludovic Orban își depune mandatul de premier[Sursa foto: Facebook Ludovic Orban]

„Decizia mea vreau să arate un lucru foarte clar- nu mă cramponez de funcția de prim-ministru, că negocierile care vor urma trebuie să ducă la un guvern foarmat din formațiunile politice de centru-dreapta, care susțin cu claritate orientarea euroatlantică a României și care vor să utilizeze toate resursele pe care le va avea România la dispoziție și să fructifice oportunitățile pentru a putea să crească calitatea vieții pentru fiecare dintre cetățenii români”, a precizat Ludovic Orban.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Victor Ponta, ultimul interviu televizat, realizat înainte de a părăsi scena politică, în urma rezultatelor de la alegerile parlamentare  

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

Simona Gherghe vrea să își facă vaccinul anti-Covid-19: „Îl aștept ca pe o gură de aer proaspăt”

Carmen Harra, despre alegerile parlamentare: "Va fi foarte greu...”

Klaus Iohannis, despre noile măsuri de prevenție: „Am discutat aceste lucruri cu..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Cât timp se fierbe grâul pentru COLIVĂ

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri