Programul marilor magazine, pe timpul stării de urgență. Iată cum vor funcționa AUCHAN, KAUFLAND, MEGA IMAGE, CARREFOUR, LIDL, PENNY sau PROFI


Odată cu decretarea stării de urgență, s-a anunțat că magazinele pot avea de suferit. Iată programul de la AUCHAN, KAUFLAND, MEGA IMAGE, CARREFOUR, LIDL, PENNY sau PROFI.


In articol:

Programul magazinelor de tip supermarket, minimarket sau hypermarket va RĂMÂNE NESCHIMBAT pe perioada stării de urgență, inclusiv după intrarea în vigoare a noii ordonanțe militare. Cu toate acestea, magazinele mari au impus anumite restricții, în sensul în care clienții sunt rugați, deocamdată, să nu cumpere cantități foarte mari de produse.

Citeste si: Experții au făcut anunțul! Frigul extinde epidemia de coronavirus COVID-19

Programul marilor magazine: AUCHAN, KAUFLAND, MEGA IMAGE, CARREFOUR, LIDL, PENNY sau PROFI

Deși AUCHAN a afișat la casele de marcat un anunț conform căruia nu vinde produse în cantități foarte mari, retailer-ul nu specifică maximul cantitativ acceptat per persoană. De asemenea, unele magazine MEGA IMAGE nu dau voie clienților să cumpere mai mult de două produse per persoană, însă compania a declarat că aceasta nu este o măsură oficială, iar clienții au fost rugați să cumpere responsabil.

Pe site-ul MEGA IMAGE s-a anunțat că în cazul plasării de comenzi online, produsele achiziționate pot fi achitate doar cu cardul.

program AUCHAN, KAUFLAND, MEGA IMAGE, CARREFOUR, LIDL, PENNY sau PROFI
program AUCHAN, KAUFLAND, MEGA IMAGE, CARREFOUR, LIDL, PENNY sau PROFI

Citeste si: Medicii de la Spitalul din Suceava, apel disperat: "E iadul pe pământ aici. Suntem carne de tun!"

KAUFLAND a luat deja măsuri riguroase de protecție, prin faptul că a montat geamuri de protecție din plexiglas la casele de marcat, iar angajații sunt protejați și fizic, fiind obligați să poarte mănuși, mai ales când manipulează produse sau bani. PENNY, CARREFOUR sau LIDL au luat măsuri de protecție a angajaților, însă nu au limitat cantitatea de produse care pot fi cumpărate.

Marcel Vela a asigurat că magazinele NU se vor închide și nici nu se va raționaliza mâncarea, așa cum circulau diverse informații în mediul online. De asemenea, aceste măsuri sunt deocamdată temporare, însă autoritățile vor recurge la noi măsuri și decizii, în funcție de cum evoluează situația.

TOATE RESTAURANTELE ȘI CAFENELELE SUNT ÎNCHISE, însă serviciile de food delivery sunt încă disponibile, fie direct de pe site-urile restaurantelor, sau prin aplicații destinate acestei activități.

Citeste si: Ce face Raed Arafat pentru a se proteja de coronavirus: „Virusul nu se ia de pe haine”


Abonează-te pe

Citește și:

Experții au făcut anunțul! Frigul extinde epidemia de coronavirus COVID-19

ȘOC! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

ATENŢIE! Ce face Raed Arafat pentru a se proteja de coronavirus: "Nu se...."”

Fumătorii- predispuși la infectarea cu coronavirus COVID-19. Trebuie să renunți chiar acum!

Coronavirus România. Cum arată declarația de proprie răspundere cu care poți ieși din casă în această perioadă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CELEBRITATE: Cine a fost Marilyn Monroe. Data nașterii, căsătorii, moarte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri