Programul marilor magazine, pe timpul stării de urgență. Iată cum vor funcționa AUCHAN, KAUFLAND, MEGA IMAGE, CARREFOUR, LIDL, PENNY sau PROFI

program AUCHAN, KAUFLAND, MEGA IMAGE, CARREFOUR, LIDL, PENNY sau PROFI
program AUCHAN, KAUFLAND, MEGA IMAGE, CARREFOUR, LIDL, PENNY sau PROFI

Odată cu decretarea stării de urgență, s-a anunțat că magazinele pot avea de suferit. Iată programul de la AUCHAN, KAUFLAND, MEGA IMAGE, CARREFOUR, LIDL, PENNY sau PROFI.

Programul magazinelor de tip supermarket, minimarket sau hypermarket va RĂMÂNE NESCHIMBAT pe perioada stării de urgență, inclusiv după intrarea în vigoare a noii ordonanțe militare. Cu toate acestea, magazinele mari au impus anumite restricții, în sensul în care clienții sunt rugați, deocamdată, să nu cumpere cantități foarte mari de produse.

Citeste si: Experții au făcut anunțul! Frigul extinde epidemia de coronavirus COVID-19

Programul marilor magazine: AUCHAN, KAUFLAND, MEGA IMAGE, CARREFOUR, LIDL, PENNY sau PROFI

Deși AUCHAN a afișat la casele de marcat un anunț conform căruia nu vinde produse în cantități foarte mari, retailer-ul nu specifică maximul cantitativ acceptat per persoană. De asemenea, unele magazine MEGA IMAGE nu dau voie clienților să cumpere mai mult de două produse per persoană, însă compania a declarat că aceasta nu este o măsură oficială, iar clienții au fost rugați să cumpere responsabil.

Pe site-ul MEGA IMAGE s-a anunțat că în cazul plasării de comenzi online, produsele achiziționate pot fi achitate doar cu cardul.

program AUCHAN, KAUFLAND, MEGA IMAGE, CARREFOUR, LIDL, PENNY sau PROFI
program AUCHAN, KAUFLAND, MEGA IMAGE, CARREFOUR, LIDL, PENNY sau PROFI

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Medicii de la Spitalul din Suceava, apel disperat: "E iadul pe pământ aici. Suntem carne de tun!"

KAUFLAND a luat deja măsuri riguroase de protecție, prin faptul că a montat geamuri de protecție din plexiglas la casele de marcat, iar angajații sunt protejați și fizic, fiind obligați să poarte mănuși, mai ales când manipulează produse sau bani. PENNY, CARREFOUR sau LIDL au luat măsuri de protecție a angajaților, însă nu au limitat cantitatea de produse care pot fi cumpărate.

Marcel Vela a asigurat că magazinele NU se vor închide și nici nu se va raționaliza mâncarea, așa cum circulau diverse informații în mediul online.

De asemenea, aceste măsuri sunt deocamdată temporare, însă autoritățile vor recurge la noi măsuri și decizii, în funcție de cum evoluează situația.

TOATE RESTAURANTELE ȘI CAFENELELE SUNT ÎNCHISE, însă serviciile de food delivery sunt încă disponibile, fie direct de pe site-urile restaurantelor, sau prin aplicații destinate acestei activități.

Citeste si: Ce face Raed Arafat pentru a se proteja de coronavirus: „Virusul nu se ia de pe haine”



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

ATENŢIE! Ce face Raed Arafat pentru a se proteja de coronavirus: "Nu se...."”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Fumătorii- predispuși la infectarea cu coronavirus COVID-19. Trebuie să renunți chiar acum!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies