Profesorul Adrian Streinu Cercel, mesaj important: „Până la anul nu mai ieșim”

Profesorul Adrian Streinu Cercel, mesaj important: „Până la anul nu mai ieșim”

Profesorul Adrian Streinu Cercel a vorbit despre situația din România din cauza pandemiei și când am putea reveni la o viață normală.

Românii și-ar putea relua activitățile fără restricţii spre jumătatea lunii iulie, potrivit scenariului doctorului Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infecţioase „Matei Balş”.  Însă, pentru ca acest lucru să se întâmple cât mai repede, este foarte important „să stăm potoliți în case”, spune el.

„Dacă stăm potoliţi, estimez că undeva la jumătatea lunii iulie.

Dacă nu stăm potoliţi, atunci se va întinde problema asta şi până la anul nu mai ieşim”, a afirmat profesorul Streinu-Cercel, joi seara, la un post tv.

De asemenea, după luna octombrie, este de aşteptat un al doilea val de îmbolnăviri de COVID-19, el spunând că evoluţia pandemiei are o formă grafică similară cu cea a unui dromader.

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Citeste si: Raed Arafat, mesaj de Paște pentru toți românii: „Stăm acasă ca la anul să stăm cu toți împreună”

„Evoluţia în dromader înseamnă că acum noi vedem capul cămilei. Urmează o perioadă de acalmie, care va fi luna iulie – august, după care din septembrie – octombrie încolo va apărea cocoaşa cămilei. Dacă vă uitaţi şi pe ceea ce spun şi alte ţări – China, de exemplu, care a început să se confrunte cu un al doilea val, de data asta de import de cazuri, lucrurile se complică şi mai mult pentru

că va fi un loc de unde vom reînsămânţa, la nivel planetar, circulaţia virusului”, a afirmat Streinu-Cercel.

Ce spune Adrian Streinu Cercel despre permisul în piețe

În plus, Adrian Streinu Cercel a criticat decizia autorităţilor de a permite accesul cetăţenilor în pieţe, în preajma sărbătorilor de Paște, apreciind că s-a făcut o greşeală.

Citeste si: Gestul impresionant pe care îl va face Gigi Becali de Paște, în plină pandemie: „Pe mine nu poate să mă oprească nimeni”

„Din păcate, a fost o eroare şi sperăm să nu plătim această eroare foarte scump”, a arătat acesta, reiterând importanţa distanţării sociale în prevenirea răspândirii virusului.

 

foto: Hepta.roCitește și:

Raed Arafat, mesaj de Paște pentru toți românii: „Stăm acasă ca la anul să stăm cu toți împreună”

Breaking news! Raed Arafat, veste extraordinară! Românii pot merge în vacanțe, la vară

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies