Prof. dr. Adrian Streinu Cercel a dezvăluit cel mai eficient tratament împotriva febrei. Ce poți face acasă?


Febra este principalul semn pe care organismul îl transmite atunci când apare o problemă. Prof. dr. Adrian Streinu Cercel a dezvăluit cel mai eficient tratament împotriva febrei.


In articol:

Creșterea temperaturii corpului sau febra, denumirea cunoscută de toată lumea, apare în momentul în care la nivelul organismului există o inflamație, o intoxicație sau o altă boală. 

Citeste si: O asistentă s-a sinucis după ce a fost confirmată cu coronavirus. Dumnezeu s-o ierte!

În situația în care ceva nu funcționează corect în organism, primul care reacționează este sistemul imunitar și de aici și creșterea temperaturii corpului.

febra

Prof. dr. Adrian Streinu Cercel a dezvăluit cel mai eficient tratament împotriva febrei

Pentru a reduce febra există mai multe modalități. Într-o situație de acest tip este nevoie ca organismul să rămână hidratat, motiv pentru care se recomandă cosumarea unor cantități mari de lichide. Odihna este un alt factor important, iar prof. dr. Adrian Streinu Cercel a mai vorbit despre o altă modalitate prin care poate fi scăzută febra acasă.

Medicul le recomandă celor care se confruntă cu această problemă să folosească un prosop ud pentru împachetări. 

Citeste si: De câte ori trebuie să ne dezinfectăm telefonul mobil? Sfaturi de la medicul Adrian Streinu Cercel!

"Cei mai expuşi sunt cei cu boli pulmonare, cei cu diabet zaharat, cei cu boli vasculare, cu boli renale cronice, cu cancer şi cu afecţiuni ale sistemului nervos central. Dacă aveţi febră, faceţi împachetări cu un prosop ud, face mai mult decât orice paracetamol sau nurofen. Ţineţi legătura prin telefon cu medicul de familie care vă va spune cum să acţionaţi", a spus prof. dr. Adrian Streinu Cercel, potrivit adevarul.ro .

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Mama lui Iancu Sterp, detalii incendiare despre relaţia cu tatăl copiilor ei! "Pe Nicolae l-am iubit mult, dar am şi suferit"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri