Prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus COVID-19! Cum se simte urmașul la tronul Marii Britanii?


Purtătorii de cuvânt ai Casei Regale au anunțat că Prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus COVID-19. Iată cum se simte urmașul la tron.


In articol:

Miercuri, pe data de 25 martie 2020, purtătorii de cuvânt ai Casei Regale a Marii Britanii au făcut anunțul sumbru: Prințul Charles, urmașul la tronul regatului, a fost testat pozitiv cu coronavirus COVID-19. În vârstă de 71 de ani, Prințul de Wales, este izolat la domiciliu, în reședința de la Balmoral, alături de Ducesa de Cornwall, Camilla, în vârstă de 72 de ani.

Citeste si: Au amânat nunta! Decizie radicală luată de Casa Regală

Cum se simte urmașul la tron, Prințul de Wales

prințul charles, prințul charles coronavirus, prințul charles testat pozitiv, coronavirus, covid-19
prințul charles, prințul charles coronavirus, prințul charles testat pozitiv, coronavirus, covid-19

Potrivit purtătorilor de cuvânt, la vârsta de 71 de ani, Prințul Charles, manifestă simptome ușoare și, „de altfel, se simte bine”. Mai mult decât atât, Camilla nu a fost testată pozitiv cu coronavirus COVID-19.

Surse de la Palatul Buckingham, au declarat că Regina Marii Britanii și-a făzut fiul, urmașul la tron, pe data de 12 Martie  de 2020 și că Prințul Charles se simțea bine.

Citeste si: Meghan și Harry au primit lovitura decisivă. Regina a luat cea mai dură decizie

De asemenea, către presă, s-a transmis că Ducele de Edinburgh nu a fost prezent la întâlnirea respectivă și că Regina „urmează toate sfaturile necesare, pentru bunăstarea și sănătatea ei.”

Mai mult decât atât, nu poate fi identificată persoana de la care Prințul a contractat virusul, deoarece în ultima perioadă, a participat la numeroase evenimente publice.

„În concordanță cu recomandările medicale și cu cele primite de la Guvern, Prințul și Ducesa se află în auto-izolare, în casa lor din Scoția. Testele au fost realizate de NHS, în Aberdeenshire, iar cei doi au bifat toate criteriile necesare, pentru a fi supuși testării.

Nu este posibil să determinăm de la cine a contractat virusul, având în vedere numeroasele evenimente publice, la care Prințul Charles a participan, în conformitate cu roul său, pe parcursul ultimelor săptămâni.”

Cu toate acestea, Prințul Charles încă lucrează, este vioi și are o stare bună de spirit. Având în vedere vârsta părinților săi, 93 și 98 de ani, autoritățile vor lua măsuri de precauție, pentru a se asigura că Regina Elisabeta a II-a nu va fi pusă în pericol de coronavirusul COVID-19.

Citeste si: Împăcare de zile mari în Familia Regală! Regina a iertat tot ce au făcut Prințul Harry și Meghan Markle, dar oare a și uitat?

 


Abonează-te pe

Citește și:

Au amânat nunta! Decizie radicală luată de Casa Regală

Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram! Cum au fost surprinși la un party

Împăcare de zile mari în Familia Regală! Regina a iertat tot ce au făcut Prințul Harry și Meghan Markle, dar oare a și uitat?

Meghan Markle și Prințul Harry- prima apariție publică de când au renunțat la statutul lor din Casa Regală

Nou șoc la Casa Regală! Ce vor face Prințul Harry și Meghan Markle?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cum iti dai seama daca are planuri serioase cu tine, in functie de zodie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri