Împăcare de zile mari în Familia Regală! Regina a iertat tot ce au făcut Prințul Harry și Meghan Markle, dar oare a și uitat?


Familia Regală este un subiect de interes pentru toate persoanele, chiar dacă nu sunt de origine britanică. Se zvonește că Prințul Harry este nepotul preferat al Reginei Elisabeta și, pe bună dreptate- ce bunică ar fi iertat o asemenea trădare?


In articol:

Este de apreciat că Regatul Unit a păstrat monarhia, iar toată lumea are privirile ațintite asupra Familiei Regale, mai ales în contextul deciziilor luate de Prințul Harry și Meghan Markle în ultima perioadă. Deși existau numeroase zvonuri conform cărora Ducii de Suusex vor fi renegați de regină, iar numeroase surse au apelat la diferite publicații autohtone pentru a da declarații cât mai...

colorate și diverse, se pare că Regina Elisabeta este o nonconformistă! De ce? Ei bine, după tot tam-tamul făcut îm presa britanică, Suverana a decis să îi ierte pe Prințul Harry și pe Meghan Markle.

Regina Elisabeta i-a iertat pe nepotul său preferat, Prințul Harry și pe MEghan MArkle
Regina Elisabeta i-a iertat pe nepotul său preferat, Prințul Harry și pe MEghan MArkle

Citeste si: Meghan Markle și Prințul Harry- prima apariție publică de când au renunțat la statutul lor din Casa Regală

Regina Elisabeta a II-a și-a iertat nepotul preferat, pe Prințul Harry!

Regina Elisabeta a II-a, i-a invitat pe cei doi să petreacă vacanța de vară alături de ea și de fiul lor, scumpul Archie, la reședința regală de la Balmoral. "Harry şi Meghan au acceptat invitaţia Reginei de a petrece timp cu ea la Balmoral, în Scoţia, în această vară. Plănuiesc să îl ia şi pe Archie cu ei. Anul trecut, au refuzat invitaţia Reginei, lucru care a cauzat ceva supărare, mai ales că aceştia au preferat să îşi petreacă timpul în Ibiza, la vila de vacanţă a lui Elton John din sudul Franţei", a declarat o sursă de la Palat, din apropierea Reginei.

Regina Elisabeta i-a iertat pe nepotul său preferat, Prințul Harry și pe MEghan MArkle
Regina Elisabeta i-a iertat pe nepotul său preferat, Prințul Harry și pe MEghan MArkle

Citeste si: Suma uriașă care i-a fost oferită lui Meghan Markle pentru a juca din nou în serialul „Suits”

 Chiar dacă cei doi Duci, Meghan Markle și Prințul Harry au vizitat recent Marea Britanie, pentru a fi prezenți la anumite evenimente, decizia de a nu-l lua pe fiul lor, Archie, în această călătorie, a fost intens dezbătută de jurnaliștii de pe întreg mapamondul.

Cu toate acestea, e de apreciat precauția Ducilor de Sussex de  nu expune un bebeluș la pericolul unui zbor pe distanțe lungi și, eventual, de a restricționa posibilitățile micului Archie de a contracta Coronavirus.

Citeste si: Cum este crescut Prințul George de către Ducii de Cambridge? „Într-un mediu normal, nu în spatele zidurilor palatului”


Abonează-te pe

Citește și:

Meghan Markle și Prințul Harry- prima apariție publică de când au renunțat la statutul lor din Casa Regală

Iulia Vântur, declarație ȘOC despre Salman Khan! Exclude total orice colaborare

Meghan Markle gravidă iar? Ducesa de Sussex își acoperă burtica!

Cum este crescut Prințul George de către Ducii de Cambridge? „Într-un mediu normal, nu în spatele zidurilor palatului”

Nuntă fastuoasă la Casa Regală! Regina a anunțat când va avea loc marele eveniment

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminat la Asia Express – 22 septembrie 2021. Descoperă beneficiile cafelei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri