,,A fost o poveste foarte frumoasă.” Andreea Esca era la un pas să ajungă nora lui Alexandru Arșinel


Andreea Esca are amintiri frumoase atunci când vine vorba despre regretatul actor, Alexandru Arșinel, mai ales că în perioada liceului a fost îndrăgostită până peste cap de unul dintre fii maestrului, Bogdan Arșinel.


In articol:

Bogdan Arșinel a fost primul iubit al Andreei Esca, despre care aceasta a vorbit mereu și este de părere că între ei doi a fost o poveste foarte frumoasă, care a durat până la sfârșitul liceului.

Citeste si: „A fost un semn dumnezeiesc”. Cine este soția lui Alexandru Arșinel, Marilena. Femeia este imobilizată la pat

Andreea Esca era la un pas să ajungă nora lui Alexandru Arșinel

Prezentatoarea TV a declarat că primul ei iubit a fost un coleg de liceu, ea era clasa a noua, iar el a XI-a și a fost o poveste foarte frumoasă, care a durat până la sfârșitul liceului.

Îi plăcea foarte mult pentru că era unul dintre cei mai buni baschetbaliști și dansa foarte bine.

„Primul meu iubit a fost un coleg de liceu. Eu eram clasa a noua, iar el era clasa a XI-a. A fost o poveste foarte frumoasă, care a durat până la sfârșitul liceului. Îmi plăcea foarte mult pentru ca era unul dintre cei mai buni baschetbaliști și pentru că dansa foarte bine.

La petreceri era un adevărat spectacol. Dar, ca orice poveste din adolescență, are un sfârșit și fiecare a luat-o pe alt drum. A făcut Facultatea de Construcții și construiește lucruri frumoase în țară. S-a căsătorit, are și el doi copii. Este un om împlinit și îmi pare foarte bine pentru el”, a povestit Andreea Esca.

În cartea sa, „Ce-am făcut când am tăcut”, Andreea Esca povestea că în liceu a fost îndrăgostită de Bogdan, fiul regretatului actor Alexandru Arșinel și că primul iubit nu se uită niciodată.

„Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns şi de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre acelaşi lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste. Primul a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înainte să fim iubiți în sens fizic şi nu am regretat niciodată decizia. Deși cel care n-a mai ajuns să fie primul mi-a dovedit în timp că era într-adevăr foarte îndrăgostit de mine, că era de o calitate umană rară şi un foarte bun prieten. De ce vă spuneam însă la începutul poveștii că amintirile mă leagă foarte strâns de al doilea?”, a povestit Andreea Esca în cartea sa „Ce-am făcut când am tăcut”.

 Andreea Esca era la un pas să ajungă nora lui Alexandru Arșinel

Andreea Esca era la un pas să ajungă nora lui Alexandru Arșinel

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este din ce în ce mai gravă. Actorul a fost transferat la ATI

Ce spunea Alexandru Arșinel despre relația fiului său cu Andreea Esca

Alexandru Arșinel a spunea că el în acea perioadă era mai tot timpul plecat cu munca lui de actor prin țară, la spectacole și petrecea puțin timp împreună cu fiul său, iar acesta nu i-a povestit niciodată nimic despre relația cu Andreea Esca.

 „Ea era la liceu, el la fel, erau foarte tineri. Eu în acea perioadă, când ei erau împreună, eram mai tot timpul plecat cu munca mea de actor prin țară, la spectacole, petreceam puțin timp împreună. Fiul meu nu mi-a povestit nimic, niciodată despre această relație! Nu ne-a prezentat-o, nici nu era cazul, erau foarte tineri, erau la liceu. La noi în Moldova este o tradiție și anume că partenerul de viață al unui tânăr se prezintă părinților înainte de nuntă. Acum în vremurile astea, pe care le trăim, nu mai este așa ceva. Nu am avut mărturisiri de astea. Este și a fost un bărbat foarte discret. Cred că se și supără și acum dacă insist pe asemenea subiect. Nici acum nu intru în viața lui chiar dacă s-a așezat la casa lui”, declara Alexandru Arșinel, în cadrul unui interviu.

 Andreea Esca era la un pas să ajungă nora lui Alexandru Arșinel

Andreea Esca era la un pas să ajungă nora lui Alexandru Arșinel

[Sursa foto: Teatrul Constantin Tănase ]

Citeste si: Locul în care Alexandru Arșinel va fi înmormântat. Regretatul maestru își pregătise locul de veci, în urmă cu mai mult timp


Abonează-te pe

Citește și:

Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel! Era unul dintre cei mai bogați actori din România

Tradiții și obiceiuri de Moș Nicolae

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Alexandru Arșinel și Stela Popescu, parteneri de scenă și prieteni pe viață. Mulți au crezut că sunt soț și soție

,,Aveam analizele foarte proaste.” Gina Bradea s-a operat de urgență. Care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă celebra bucătăreasă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 2 decembrie. O zodie întâmpină probleme pe plan personal.
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri