Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel! Era unul dintre cei mai bogați actori din România


Alexandru Arșinel a fost unul dintre cei mai mari și cei mai apreciați actori din România. El a avut sute de spectacole și a cucerit foarte multe inimi. Din păcate, ieri 29.09.2022, maestrul s-a stins din viață și a lăsat în urma lui numai durere.


In articol:

Alexandru Arșinel avea o avere fabuloasă și era unul dintre cei mai bogați actori din România. Iată care era averea maestrului în anul 2021.

Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arşinel. „Eram gras, nu scoteam o vorbă că nu cumva să râdă lumea de mine. O piesă de teatru care m-a salvat de la repetenţie."

Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel

[Sursa foto: Teatrul Constantin Tănase]

Citeste si: „A fost un semn dumnezeiesc”. Cine este soția lui Alexandru Arșinel, Marilena. Femeia este imobilizată la pat

Alexandru Arșinel a deținut funcția de director adjunct al Teatrului ,,Constantin Tănase” din București. De-a lungul vieții a reușit să strângă o avere fabuloasă. Conform declarației de avere din anul 2021, publicată pe site-ul oficial al Teatrului, acesta deținea o serie impresionantă de bunuri în valoare de sute de mii de euro.

Marele actor deținea mai multe terenuri în localitățile: Dolhasca, Samurcaș Crevedia, Sinaia și București, totodată, împreună cu soția lui dețineau patru clădiri în aceleași zone.

Avea o colecție de timbre fabuloasă, în valoare de 5.000 de euro și mai multe conturi bancare cu sume impresionante de bani, atât în lei, euro, dar și dolari.

De asemenea, tot în declarația de avere a anului trecut, apare și un împrumut în valoare de 100.000 de euro către fiul său Bogdan Arșinel.

Veniturile lunare ale actorului erau din pensie, certificatul de revoluționar, funcția de director adjunct al teatrului și încă un contract de drepturi de autor pentru titulatura de actor. Suma lunară ajungea la aproximativ 18.000 de lei, conform declarației de avere depusă pentru anul 2021.

Alexandru Arșinel s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani

Citeste si: Alexandru Arșinel și Stela Popescu, parteneri de scenă și prieteni pe viață. Mulți au crezut că sunt soț și soție

Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel

[Sursa foto: Teatru Constantin Tănase]

Citeste si: Câți bani primea pe lună Alexandru Arșinel! Actorul avea și certificat de revoluționar

În ultima perioadă, maestrul, a fost nevoit să renunțe la una dintre cele mai mari pasiuni ale sale si anume actoria, deoarece problemele de sănătate erau foarte grave, iar pe parcursul acestui an, a lipsit de la o piesă de teatru, din cauza acestora.

Luna trecută, actorul fusese internat la Institutul Clinic Fundeni, în secţia de ATI, din cauza mai multor probleme de sănătate. 

În urmă cu un an, a fost operat pe inimă, iar cu 9 ani înainte a făcut un transplant renal. Avea diabet zaharat și probleme legate de tensiunea arterială.

 

Abonează-te pe

Citește și:

Locul în care Alexandru Arșinel va fi înmormântat. Regretatul maestru își pregătise locul de veci, în urmă cu mai mult timp

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine a fost Alexandru Arşinel. „Eram gras, nu scoteam o vorbă că nu cumva să râdă lumea de mine. O piesă de teatru care m-a salvat de la repetenţie."

Veste tristă în lumea actoriei! Alexandru Arșinel s-a stins din viață, la vârsta de 83 de ani

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Video
Cine este Damian Drăghici. „Băutura pentru mine era un instrument prin care puteam să devin foarte dezinvolt”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri