Primele declarații ale Anei Pal, după descalificare a de la „Survivor România”. „N-a fost așa...”


Ana Pal a oferit primele declarații, după descalificarea de la ”Survivor România”, cauzată de agresivitatea sportivei.


In articol:

Ana Pal, a concurat la emisiunea Kanal DSurvivor România”, însă a fost descalificată din concurs după ce a lovit un rival, în timpul show-ului.  Parte din echipa „Faimoșilor”, Ana Pal a recurs la un gest extrem în urmă cu doar câteva săptămâni- l-a agresat fizic pe Andrei Ciobanu, parte din echipa Războinicilor.

Declarațiile Anei Pal, după descalificare a de la „Survivor România”.

Citeste si: Primele declaratii ale tatalui Razboinicului Andrei Ciobanu, de la “Survivor Romania”, despre povestea de dragoste infiripata intre Andrei si Karina

Invitată la emisiunea FanArena, Ana Pal a oferit primele declarații

În cadrul emisiunii Fan Arena, Ana Pal a adresat pentru prima oară această problemă și a discutat despre gestul care a descalificat-o din concurs. Ieșirea sa agresivă, faptul că l-a lovit pe Războinicul Andrei Ciobanu cu capul în gură i-au adus repercusiuni grave, însă sportiva de la „Survivor România” a declarat că a fost provocată de către Andrei și Andi, ambii parte din echipa adversă, a Războincilor.

Citeste si: Clipe de panică la Survivor România! Raul din echipa Faimoșilor s-a accidentat grav. Ambulanța a sosit de urgență

Primele declarații ale Anei Pal. Tânăra sportivă a declarat că voia să câștige recompensa pusă în joc, pentru a putea discuta cu fiul ei, aflat pe plaiurile mioritice, însă s-a simțit descurajată constant. „Eu voiam să câștig acea recompensă pentru că voiam să știu ce se întâmplă cu copilul meu acasă și am zis că mănânc traseul. Până acolo totul a fost ok și acolo Andrei și cu Andi erau pe capul meu, în loc să mă concentrez el: „Nu dă Ana, nu reușește, nu poate, nu știe”. Nu era prima dată când făcea treaba aceasta”, a explicat Ana Pal.

Mai mult decât atât, luptătoarea Ana Pal a explicat că situația nu a fost așa cum s-a văzut, pentru că de la început ea a fost provocată de membrii echipei adverse. Într-adevăr, își asumă faptul că a comis o greșeală imensă, care a condus la descalificarea de la „Survivor România”. „De la pășirea mea acolo a fost un fel de… a a văzut că sunt o persoană puternică și a zis că poate reușește să mă scoată altfel. Și de-a lungul jocurilor am observat că are numai cu mine treaba asta…. Dar în ziua respectivă după ce am vrut să aflu ce se întâmplă acasă, am reacționat urât și a ieșit foarte nasol.

Când el se apropia spre mine, după cum se observă, el nu venea să mă consoleze… N-a fost așa. A trecut prin fața mea și a început să facă gen: „Eu greu, Ana, e greu” și m-am dat cu mingea spre el, m-am abținut. El s-a dat un pic pe spate ca să nu-l lovesc și când s-a întors îmi râdea mie în față. Regret foarte mult”, a continuat Ana Pal, eliminată de la „Survivor România.”

Citeste si: Iulian Pîtea de la Exatlon: ”Grațiela Duban se joacă cu mintea bărbaților! E machiavelică”


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Roxana Vancea vrea să rămână însărcinată! „Când o să fie...” Vedeta și-a găsit fericirea lângă Dragoș Paiu, soțul ei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri