Primele declarații ale Anei Pal, după descalificare a de la „Survivor România”. „N-a fost așa...”


Ana Pal a oferit primele declarații, după descalificarea de la ”Survivor România”, cauzată de agresivitatea sportivei.


In articol:

Ana Pal, a concurat la emisiunea Kanal D „Survivor România”, însă a fost descalificată din concurs după ce a lovit un rival, în timpul show-ului.  Parte din echipa „Faimoșilor”, Ana Pal a recurs la un gest extrem în urmă cu doar câteva săptămâni- l-a agresat fizic pe Andrei Ciobanu, parte din echipa Războinicilor.

Declarațiile Anei Pal, după descalificare a de la „Survivor România”.
Declarațiile Anei Pal, după descalificare a de la „Survivor România”.

Citeste si: Primele declaratii ale tatalui Razboinicului Andrei Ciobanu, de la “Survivor Romania”, despre povestea de dragoste infiripata intre Andrei si Karina

Invitată la emisiunea FanArena, Ana Pal a oferit primele declarații

În cadrul emisiunii Fan Arena, Ana Pal a adresat pentru prima oară această problemă și a discutat despre gestul care a descalificat-o din concurs.

Ieșirea sa agresivă, faptul că l-a lovit pe Războinicul Andrei Ciobanu cu capul în gură i-au adus repercusiuni grave, însă sportiva de la „Survivor România” a declarat că a fost provocată de către Andrei și Andi, ambii parte din echipa adversă, a Războincilor.

Citeste si: Clipe de panică la Survivor România! Raul din echipa Faimoșilor s-a accidentat grav. Ambulanța a sosit de urgență

Primele declarații ale Anei Pal. Tânăra sportivă a declarat că voia să câștige recompensa pusă în joc, pentru a putea discuta cu fiul ei, aflat pe plaiurile mioritice, însă s-a simțit descurajată constant. „Eu voiam să câștig acea recompensă pentru că voiam să știu ce se întâmplă cu copilul meu acasă și am zis că mănânc traseul. Până acolo totul a fost ok și acolo Andrei și cu Andi erau pe capul meu, în loc să mă concentrez el: „Nu dă Ana, nu reușește, nu poate, nu știe”.

Nu era prima dată când făcea treaba aceasta”, a explicat Ana Pal.

Mai mult decât atât, luptătoarea Ana Pal a explicat că situația nu a fost așa cum s-a văzut, pentru că de la început ea a fost provocată de membrii echipei adverse. Într-adevăr, își asumă faptul că a comis o greșeală imensă, care a condus la descalificarea de la „Survivor România”. „De la pășirea mea acolo a fost un fel de… a a văzut că sunt o persoană puternică și a zis că poate reușește să mă scoată altfel. Și de-a lungul jocurilor am observat că are numai cu mine treaba asta…. Dar în ziua respectivă după ce am vrut să aflu ce se întâmplă acasă, am reacționat urât și a ieșit foarte nasol.

Când el se apropia spre mine, după cum se observă, el nu venea să mă consoleze… N-a fost așa. A trecut prin fața mea și a început să facă gen: „Eu greu, Ana, e greu” și m-am dat cu mingea spre el, m-am abținut. El s-a dat un pic pe spate ca să nu-l lovesc și când s-a întors îmi râdea mie în față. Regret foarte mult”, a continuat Ana Pal, eliminată de la „Survivor România.”

Citeste si: Iulian Pîtea de la Exatlon: ”Grațiela Duban se joacă cu mintea bărbaților! E machiavelică”


Abonează-te pe

Citește și:

Primele declaratii ale tatalui Razboinicului Andrei Ciobanu, de la “Survivor Romania”, despre povestea de dragoste infiripata intre Andrei si Karina

Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram! Cum au fost surprinși la un party

Doi Razboinici propusi spre eliminare la “Survivor Romania”. Faimosii, doua victorii consecutive

Andrei și Karina de la Survivor România, sărut pasional! Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre

Grațiela Duban, scandal uriaș cu Elena Ionescu: „Câte melodii ai scos? Știi câte premiere am scos eu?”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Jodie Marsh s-a despărțit de Billy Collins Nuttall după trei ani de relație

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri