Doi Razboinici propusi spre eliminare la “Survivor Romania”. Faimosii, doua victorii consecutive


In consiliul de eliminare de duminica, Lola a fost votata aproape in unanimitate de echipa sa fie cea de-a doua concurenta propusa spre eliminare.


In articol:

Mobilizare extraordinara a Faimosilor de la “Survivor Romania”, acestia s-au redresat, au regandit strategia competitionala si au reusit sa aduca doua victorii consecutive, in cele mai importante meciuri ale saptamanaii – jocurile de protectie in fata eliminarilor. Pe langa imunitatea dobandita, in urma victoriilor repetate, Faimosii au intrat si in posesia proviziilor atat de necesare pentru a capata forta pentru jocurile viitoare.

Citeste si: Andrei și Karina de la Survivor România, sărut pasional! Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre

Faimoșii- două victorii la „Survivor Romania”,Razboinicii la eliminare
Faimoșii- două victorii la „Survivor Romania”,Razboinicii la eliminare

Citeste si: Iulian Pîtea îl distruge pe Ghiță de la Survivor România! ”Vorbești mult și prost. Te iei de Elena, care îți aduce hrană”

Batalia sportiva de aseara de la “Survivor Romania” a fost foarte stransa, echipa albastra a condus meciul, pana la un moment dat, insa tenisunea intre Faimosi si Razboinici a atins cote alarmante in momentul in care s-a jucat punctul decisiv; scorul de

egalitate intre cele doua echipe i-a trimis pe traseu pe doi concurenti din fiecare echipa, fata si baiat, punctul adjudecat de Faimosi, la stafeta mixta, castigat la secunda, a adus dezbinare in echipa Razboinicilor.

Faimoșii- două victorii la „Survivor Romania”,Razboinicii la eliminare
Faimoșii- două victorii la „Survivor Romania”,Razboinicii la eliminare

Se intampla ca strategiile de joc sa dea gres!

Strategia pusa la punct de Andi Constantin, aceea de a o alege pe  Emanuela in locul Lolei sa concureze la stefeta mixta, a fost considerata de Razboinici o miscare gresita, care i-a pus in postura de pierzatori.

Nu regret nicio decizie pe care am luat-o astazi!”,  spunea Andi Constantin aseara, la finalul jocului. 

In consiliul de eliminare de duminica, Lola a fost votata aproape in unanimitate de echipa sa fie cea de-a doua concurenta propusa spre eliminare. Editia de sambata “Survivor Romania”, incheiata tot cu victoria Faimosilor, a venit cu o lovitura dificila pentru Razboinici, acestia au trimis un concurent spre eliminare – pe Remus.

Citeste si: Declarație șoc a lui Ion Surdu despre bătăușa Ana de la Survivor România! ”Fiecare își asumă ceea ce face până la urmă! Ea o să își ia pedeapsa cu capul sus”! EXCLUSIV


Abonează-te pe

Citește și:

Andrei și Karina de la Survivor România, sărut pasional! Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Grațiela Duban, scandal uriaș cu Elena Ionescu: „Câte melodii ai scos? Știi câte premiere am scos eu?”

Declarație șoc a lui Ion Surdu despre bătăușa Ana de la Survivor România! ”Fiecare își asumă ceea ce face până la urmă! Ea o să își ia pedeapsa cu capul sus”! EXCLUSIV

Iulian Pîtea de la Exatlon: ”Grațiela Duban se joacă cu mintea bărbaților! E machiavelică”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Răzvan Fodor. "Și atunci mi-am zis că ea trebuie să fie nevasta mea”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri