Doi Razboinici propusi spre eliminare la “Survivor Romania”. Faimosii, doua victorii consecutive


In consiliul de eliminare de duminica, Lola a fost votata aproape in unanimitate de echipa sa fie cea de-a doua concurenta propusa spre eliminare.


In articol:

Mobilizare extraordinara a Faimosilor de la “Survivor Romania”, acestia s-au redresat, au regandit strategia competitionala si au reusit sa aduca doua victorii consecutive, in cele mai importante meciuri ale saptamanaii – jocurile de protectie in fata eliminarilor. Pe langa imunitatea dobandita, in urma victoriilor repetate, Faimosii au intrat si in posesia proviziilor atat de necesare pentru a capata forta pentru jocurile viitoare.

Citeste si: Andrei și Karina de la Survivor România, sărut pasional! Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre

Faimoșii- două victorii la „Survivor Romania”,Razboinicii la eliminare
Faimoșii- două victorii la „Survivor Romania”,Razboinicii la eliminare

Citeste si: Iulian Pîtea îl distruge pe Ghiță de la Survivor România! ”Vorbești mult și prost. Te iei de Elena, care îți aduce hrană”

Batalia sportiva de aseara de la “Survivor Romania” a fost foarte stransa, echipa albastra a condus meciul, pana la un moment dat, insa tenisunea intre Faimosi si Razboinici a atins cote alarmante in momentul in care s-a jucat punctul decisiv; scorul de

egalitate intre cele doua echipe i-a trimis pe traseu pe doi concurenti din fiecare echipa, fata si baiat, punctul adjudecat de Faimosi, la stafeta mixta, castigat la secunda, a adus dezbinare in echipa Razboinicilor.

Faimoșii- două victorii la „Survivor Romania”,Razboinicii la eliminare
Faimoșii- două victorii la „Survivor Romania”,Razboinicii la eliminare

Se intampla ca strategiile de joc sa dea gres!

Strategia pusa la punct de Andi Constantin, aceea de a o alege pe  Emanuela in locul Lolei sa concureze la stefeta mixta, a fost considerata de Razboinici o miscare gresita, care i-a pus in postura de pierzatori.

Nu regret nicio decizie pe care am luat-o astazi!”,  spunea Andi Constantin aseara, la finalul jocului. 

In consiliul de eliminare de duminica, Lola a fost votata aproape in unanimitate de echipa sa fie cea de-a doua concurenta propusa spre eliminare. Editia de sambata “Survivor Romania”, incheiata tot cu victoria Faimosilor, a venit cu o lovitura dificila pentru Razboinici, acestia au trimis un concurent spre eliminare – pe Remus.

Citeste si: Declarație șoc a lui Ion Surdu despre bătăușa Ana de la Survivor România! ”Fiecare își asumă ceea ce face până la urmă! Ea o să își ia pedeapsa cu capul sus”! EXCLUSIV


Abonează-te pe

Citește și:

Andrei și Karina de la Survivor România, sărut pasional! Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre

ORIBIL! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

Grațiela Duban, scandal uriaș cu Elena Ionescu: „Câte melodii ai scos? Știi câte premiere am scos eu?”

Declarație șoc a lui Ion Surdu despre bătăușa Ana de la Survivor România! ”Fiecare își asumă ceea ce face până la urmă! Ea o să își ia pedeapsa cu capul sus”! EXCLUSIV

Iulian Pîtea de la Exatlon: ”Grațiela Duban se joacă cu mintea bărbaților! E machiavelică”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

// Mesaje de LA MULȚI ANI! // pentru ziua de naştere (aniversară)

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri