Prima revista fashion dedicata pisicilor si iubitorilor de feline, lansata la Londra!


Puss Puss Magazine, prima revista fashion dedicata pisicilor si iubitorilor de feline, a fost lansata la Londra, avnd un look care aminteste de celebra publicatie de moda Vogue.

 

Puss Puss Magazine este un nou concept pe piata revistelor pentru pisici, cuprinzand materiale dedicate culturii, modei, muzicii si iubitorilor de feline, scrie MEDIAFAX.
Primul numar al Puss Puss Magazine, care are o suta de pagini, a fost lansat deja in Marea Britanie, dar si in alte tari din Europa, precum si in SUA, Australia, Japonia, Taiwan si Singapore, dar si, online, pe pusspussmagazine.com.
Primul numar o are pe coperta pe modelul Anja Konstantinova, care apare in paginile revistei intr-un pictorial fashion, realizat alaturi de o pisica British shorthair gri.
In revista apare si Jaime Perlman, directorul de creatie a versiunii britanice a revistei Vogue, care este surprinsa intr-o imagine alaturi de cele doua pisici ale sale.
"Conceptul acestei reviste este sa creeze continut interesant care se intampla sa aiba o legatura cu pisicile", a declarat editorul si directorul de creatie al revistei Puss Puss Magazine, Maria Joudina-Robinson.
Revista nu va prezenta sfaturi de ingrijire pentru proprietarii de feline, ci va miza mai mult pe moda, fapt pentru care Maria Joudina-Robinson viseaza sa realizeze un pictorial cu Karl Lagerfeld si celebra sa pisica, Choupette.
"Cele mai multe articole vor fi interesante chiar si pentru persoanele care nu sunt innebunite dupa pisici", a mai spus Maria Joudina-Robinson.
Astfel, publicul tinta al noii reviste va fi reprezentat de femei si barbati care traiesc in centre culturale mari din intreaga lume, care obisnuiesc sa cumpere si publicatii precum Gentlewoman, Love, Pop, I–D, Dazed&Confused, Apartamento, dar si alte reviste de moda si lifestyle.
Revista poate fi cumparata la pretul de 10 lire sterline, la care se adauga, in cazul comenzilor online, taxe de transport, cuprinse intre 3 si 8 lire.

Puss Puss Magazine este un nou concept pe piata revistelor pentru pisici, cuprinzand materiale dedicate culturii, modei, muzicii si iubitorilor de feline, scrie MEDIAFAX.

Primul numar al Puss Puss Magazine, care are o suta de pagini, a fost lansat deja in Marea Britanie, dar si in alte tari din Europa, precum si in SUA, Australia, Japonia, Taiwan si Singapore, dar si, online, pe pusspussmagazine.com.Primul numar o are pe coperta pe modelul Anja Konstantinova, care apare in paginile revistei intr-un pictorial fashion, realizat alaturi de o pisica British shorthair gri.

In revista apare si Jaime Perlman, directorul de creatie a versiunii britanice a revistei Vogue, care este surprinsa intr-o imagine alaturi de cele doua pisici ale sale."Conceptul acestei reviste este sa creeze continut interesant care se intampla sa aiba o legatura cu pisicile", a declarat editorul si directorul de creatie al revistei Puss Puss Magazine, Maria Joudina-Robinson.

Revista nu va prezenta sfaturi de ingrijire pentru proprietarii de feline, ci va miza mai mult pe moda, fapt pentru care Maria Joudina-Robinson viseaza sa realizeze un pictorial cu Karl Lagerfeld si celebra sa pisica, Choupette."Cele mai multe articole vor fi interesante chiar si pentru persoanele care nu sunt innebunite dupa pisici", a mai spus Maria Joudina-Robinson.

Astfel, publicul tinta al noii reviste va fi reprezentat de femei si barbati care traiesc in centre culturale mari din intreaga lume, care obisnuiesc sa cumpere si publicatii precum Gentlewoman, Love, Pop, I–D, Dazed&Confused, Apartamento, dar si alte reviste de moda si lifestyle.Revista poate fi cumparata la pretul de 10 lire sterline, la care se adauga, in cazul comenzilor online, taxe de transport, cuprinse intre 3 si 8 lire.


Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei de astăzi, duminică 29 noiembrie 2020. Fecioarele iau o decizie radicală

Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble

Cum să faci acasă cozonacul Rosenkrantz. Puține gospodine se încumetă

Prima reacție a Biancăi Comănici, după ce Livian a anunțat că s-a despărțit de Florentina: „Puțină atenție nu îmi oferă”

Livian de la Puterea dragostei s-a despărțit de Florentina Neagu: „Relația a ajuns într-un punct mort”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bogdan Mocanu, atingeri interzise cu o bombă-sexy super celebră în România! Solistul iubește din nou?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri