PREZICERE ASTROLOGICĂ: Horoscop întunecat pentru anul 2021 | Iată cum acționează magia asupra zodiilor


Iată ce spune Horoscopul Întunecat despre fiecare zodie în parte.


In articol:

Horoscopul Întunecat a fost lansat odată cu filmul „13 fantome” și a intrat în ceea ce numim „cultura pop” în anul 2001. Există voci care admit faptul că acest horoscop se utilizează în magie.

În acest caz, toate semnele zodiacale însumează trăsăturile pozitive și negative ale nativilor.

Citeste si: Calitățile bărbatului de lângă tine, în funcție de zodia lui!

Iată Horoscopul Întunecat pentru fiecare zodie în parte!

Tiran – Berbec (zodie europeană)

Nativul din Zodia Berbec are tendința de a dezvolta laturi tiranice. Berbecilor le place să își impună punctul de vedere și în general, vorbim despre personalități extrem de puternice.

Cei din exterior îi pot percepe ca fiind aroganți, trăsătură pe care Berbecii tind să o îmbrace în carismă.

Nativii din zodia Berbec trăiesc prin simțuri, au o slăbiciune pentru persoanele seducătoare, mâncarea aleasă și parfumurile extrem de fine. Berbecul se va face nevăzut atunci când se plictisește în compania unei persoane și pleacă în cautarea de aventuri.

Pater – Taur (Zodie Europeană)

Taurii reprezintă un semn zodiacal foarte controversat, în unele culturi acest nativ fiind asociat cu Demonul Căzut. Legendele spun, de asemenea, că Taurul s-a răzvrătit împotriva lui Marduk, zeul reprezentat de Tiran.

Taurii pun preț pe familie și pe sentimentul de aparteneță, fiind persoane realiste, cu viziuni pragmatice. Scopul acestora este să le ofere celor din jur tot confortul și atenția de care au nevoie. În cazul femeilor Taur, putem observa faptul că sunt firi mămoase și dedicate partenerilor, în timp ce bărbații sunt, în general, foarte fideli și romantici.

Șarpe – Gemeni (Zodie Europeană)

În anumite culturi, acest semn zodiacal apare sub numele de Viperă. Gemenii au o natură duală și se află sub semnul Șarpelui, care simbolizează păcatul. Nativii acestei zodii sunt, în general, sociabili, descurcăreți și comunicativi, având un simț al umorului bine dezvoltat.

Cu toate acestea, Gemenii sunt extrem de nerăbdători și nu lasă să scape nepedepsită o persoană care le-a făcut rău. Aceștia așteaptă momentul oportun pentru a acționa, la fel cum șarpele își pândește prada.

Citeste si: Defectele bărbatului de lângă tine, în funcție de zodia lui

Utukku – Rac (Zodie Europeană)

Nativii din Zodia Rac sunt familiștii zodiacului, fiind oameni foarte calzi, al căror scop în viață este acela de a-și crea un cămin. Racii pot deveni capricioși și chiar autoritari fără un motiv întemeiat. Fazele lunii influențează semnificativ starea de spirit a Racului, acești nativi fiind recunoscuți pentru instabilitatea emoțională.

Sabie- Leu (Zodie Europeană)

Chiar dacă simbolizează arta, sabia este creată pentru a distruge. Leii sunt carismatici, politicoși și primitori, însă doar cu persoanele care le cântă în strună. Nu este recomandat să stai în calea unui Leu atunci când acest nativ are un scop de atins. Acesta se poate transforma într-o fiară atunci când întâmpină obstacole.

Războinica – Fecioară (Zodie Europeană)

Fecioarele sunt, în realitate, paradoxuri pe două picioare. Nativii acestei zodii sunt pacifiști și nu caută conflicte, fiind înzestrați cu un simț al observației extrem de bine dezvoltat. Fecioarele au un sistem propriu de a-și organiza viața și nu acceptă opiniile celor din jur. Fecioarele caută respecul și validarea oamenilor dragi.

Pelerinul – Balanță (Zodie europeană)

Balanțele au o sensibilitate aparte și maniere desăvârșite. Știu să se facă plăcute și se descurcă de minune în societate, atrăgând oameni noi în viețile lor ca un magnet. Nativii din zodia Balanță sunt mereu în căutare, fie de dragoste, fie de oportunități de dezvoltare.

Furtuna- Scorpion (Zodie europeană)

Nativii din zodia Scorpion sunt puternici și greu de stăpânit. Cei din jur îi pot ințelege destul de greu. Scorpionii își pot ascunde adevărata personalitate foarte mult timp.

Oamenii sunt atrași de Scorpioni așa cum sunt atrași de frumusețea unei furtuni, uitând deseori cât sunt de periculoși. Acești nativi nu fac rău voit, însă personalitatea lor îi împinge să nu stea prea mult într-un singur loc.

Citeste si: Citate zodii 2021! Care sunt citatele care ţi se potrivesc în funcție de zodie

Horoscopul intunecat
Horoscopul Întunecat pentru anul 2021[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Mercur retrograd in Gemeni( 31 mai- 21 iunie 2021). Cum influențează zodiile tranzitul mesagerului zeilor

Șacal – Săgetător (Zodie europeană)

Săgetătorii sunt persoane retrase, chiar ursuze. Par a fi desprinși din altă lume și consideră că înțeleg mai multe decât alți oameni.

Sunt pacifiști, însă acest lucru nu înseamnă că întorc și celălalt obraz atunci când cineva îi nedreptățește. Nativii din zodia Săgetător cred în puterea cuvântului mai presus de orice.

Leviathan – Capricorn (Zodie europeană)

Capricornii nu se mulțumesc niciodată cu locul 2 si se așteaptă ca oamenii să îi ridice în slăvi când au o reușită. Aceștia nu acceptă laude nemeritate și nici nu isi vor insuși meritele altcuiva. Acest lucru se întâmplă pentru că sunt convinși că pot mai mult.

Vântoasa- Vărsător (Zodie europeană)

Vărsătorii sunt considerați adevărate forțe ale naturii, fiind de neoprit atunci când au de atins un anumit scop. Nativii din zodia Vărsător analizează cu atenție oamenii din jurul lor si caută să se perfecționeze în mod constant. Aceștia nu își ies din fire foarte des, însă atunci când o fac, trebuie să te dai din drumul lor pentru ca nu țin cont de nimic.

Vâltoare – Pești (Zodie europeană)

Peștii au tendința să fie foarte protectori cu cei pe care îi iubesc. Când lucrurile scapă de sub control, acești nativi pot fi foarte posesivi, dar nu în mod voluntar.

Altfel, peștii sunt persoane tandre și romantice. Sunt printre puținele semne zodiacale care, indiferent de obstacole, nu își pierd speranța și cred cu toată ființa în dragoste.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce găsește irezistibil la tine, în funcție de zodia ta

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Universul îți dă o viață simplă, dar tu alegi să o complici. 3 motive pentru care faci asta.

Cifra destinului influențează viața unei persoane. Cum obții bunăstarea prin intermediul numerologiei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„M-a șocat.” Ce gest a făcut Cristina Ciobănașu. Vlad Gherman a rămas surprins
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri