Horoscop Spaniol! Cum sunt nativii din zodia Garoafei Roșii?


Descoperă ce zodie ești în Horoscopul Spaniol, în funcție de ziua în care te-ai născut.


In articol:

Dacă în Horoscopul tradițional vom găsi 12 zodii, în Horoscopul Spaniol întâlnim doar 9: Zodia Toreadorului, Flamenco, Maurului, Morii de vânt, Cidului, Garoafei roșii, Taurului, Mina Iobata și zodia Sangriei.

Citește mai jos și află sub ce semn zodiacal te plasezi în horoscopul culturii spaniole.

Citeste si: Ce îți transmite Universul în luna martie, în funcție de zodie!

Află ce zodie ești în Horoscopul Spaniol!

Persoanele născute în zilele de 1, 10, 19 și 28 fac parte din zodia  TOREADORULUI . Acești nativi sunt independenți, știu exact ce vor de la viață și adoră provocările. Când li se aruncă mănușa, aceștia iau taurul de coarne.

Trăiesc relațiile amoroase cu mare intensitate și acest aspect îi face extrem de speciali.

 

Cei născuți în zilele 2, 11, 20, 29 fac parte din zodia  FLAMENCO. 

Chiar dacă „flamenco” ne duce cu gândul la senzualitate și pasiune, acești nativi sunt opuși acestor atribute. Sunt persoane introvertite, care se lasă cu greu cucerite.

Horoscop Spaniol
Horoscopul Spaniol este unul dintre preferatele doamnelor[Sursa foto: PixaBay]

 

Cei născuți în zilele 3, 12, 21, 30 fac parte din zodia  MAURULUI.  

Acești nativi sunt persoane aflate într-o continuă căutare de adrenalină, de noutate. Adoră senzațiile tari și nu pot sta locului nicio secundă. În cazul lor, plictiseala intervine repede, de aceea își doresc ca în permanență să fie înconjurați de oameni care sunt pe aceeași lungime de undă cu ei și au același nivel de energie.

Citeste si: Cristina Demetrescu, horoscopul primăverii 2021! Când se sfârșește pandemia?

Cei născuți în zilele 4, 13, 22, 31 fac parte din zodia  MORII DE VÂNT  în horoscopul spaniol. Acești nativi sunt nonconformiști și au întotdeauna o  atitudine pozitivă, indiferent de obstacolele care le apar în cale, lucru care îi face extrem de speciali. Cu toate acestea, se ghidează după paradoxuri, autocritica lor este foarte accentuată, chiar dacă în raport cu cei din jur sunt extrem de toleranți.

 

Cei născuți în zilele 5, 14, 23 fac parte din zodia  CIDULUI. Acești nativi sunt foarte sentimentali și adoră să își împărtășească trăirile emoționale cu cei din jur. La rândul lor, sunt buni ascultători. Cu toate acestea, atunci când sunt nervoși își exteriorizează toate gândurile, fără să țină cont de urmări.

 

Cei născuți în zilele 6, 15, 24 fac parte din zodia  GAROAFEI ROȘII.  Nativii aflați sub acest semn zodiacal sunt persoane extrem de sensibile, asemenea garoafei. Este vorba despre persoane emotive, gata să sară în ajutorul oamenilor cu probleme. Se implică adesea în tot felul de campanii umanitare și vor lua mereu inițiative pe acest domeniu.

Horoscop Spaniol
Horoscopul Spaniol are nouă zodii[Sursa foto: PixaBay]

 

În horoscopul spaniol, cei născuți în zilele 7, 16, 25 fac parte din zodia  TAURULUI  și chiar dacă sunt asemănări cu horoscopul tradițional european, există totuși diferențe semnificative. Nativii acestei zodii se atașează foarte greu de persoane și le lasă să plece din viața lor la fel de greu. Sunt persoane extrem de sincere, care formează prietenii pe viață și rămân loiale.

 

Cei născuți în zilele 8, 17, 26 fac parte din zodia  MINA IOBATA. Acești nativi sunt persoane foarte spirituale, care cred în utopie și în iubire adevărată. Emană fericire permanent, fapt care devine molipsitor pentru cei din jur. Chiar dacă par a fi persoanele perfecte, pot fi și cicălitoare adesea...

 

Cei născuți în zilele 9, 18, 27 fac parte din  zodia  SANGRIEI  în horoscopul spaniol. Nativii aflați sub acest semn zodiacal iubesc frumosul și unicitatea. Adoră călătoriile și aventura. Vor mereu să descopere lucruri noi și caută schimbări, chiar dacă nu se adaptează atât de ușor la ele.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este ANGELA RUSU. "N-am crezut că o să mă mai mărit vreodată! Aveam o repulsie… După trei căsnicii…"

Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram! Cum au fost surprinși la un party

Jodie Marsh s-a despărțit de Billy Collins Nuttall după trei ani de relație

Alexia Eram și Mario Fresh, pregătiți pentru pasul cel mare? Fiica Andreei Esca a prins buchetul la o nuntă

De ce se aruncă prima apă de la carne

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

MARIUS MODOVAN: Cine este şi cu ce se ocupă soţul Angelei Rusu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri