Previziunile Minervei pentru a doua jumătate a lunii Mai 2019. Momente critice pentru ŞAPTE zodii. Cine va cunoaște fericirea adevărată


Cunoscutul astrolog Minerva a făcut previziunile pentru toata luna mai. Şapte zodii vor avea de furcă.

horoscop minerva

Horoscop Minerva Mai 2019 Gemeni. Relațiile sentimentale sunt în pericol

Mercur, stăpânul tău planetar, mărșăluiește de acum prin Gemeni, în domiciliu, și încearcă să corecteze o serie de greșeli din ultimele săptămâni. Seamănă cu un duș cu apă rece, nu trebuie decât să ții pasul cu el și să îți asumi responsabilitatea pentru greșelile comise.

Urmările Lunii Noi din 5 mai semnalează că un iubit poate deveni sălbatic de…generos, sau ar putea fi aproape sufocat în manifestările și demonstrațiile de admirație și de afecțiune. Știe cât de mult dorești asta. Vrea să te simți bine alături de el/ea. Mercur te împinge îninte dar nu îți dă brânci. Mai e până acolo. Dă-i timp.

Mercur intră în domiciliu pe 21 mai. Acum, poți pregăti din mers, sezonul de vacanță/concediu cu siguranță. Și te și poți încălzi pentru asta. Tot acum Soarele intră și el în semnul tău. Jupiter în pătrat cu Neptun nu îți prea lasă loc de întors. Gândește la nivel macro, dar acționează cu grijă și compasiune. Generozitatea aduce lucruri bune mai târziu.

Premergător Lunii Pline din 18 mai, vei cere și vei primi mai mult decât îți poți imagina. Concentrează-te asupra a ceea ce trebuie făcut. Ceea ce ai nevoie și dorești – plus ceea ce îți va fi dat ca bonus.

S-ar putea întâmpla multe în anumite relații, proiectele de echipă și viața socială. După 22 mai ai putea să fi sfâșiat între dorința de petrecere a timpului liber și executarea obiectivele și responsabilităților pe care le ai. Dacă te simți blocat, îți va lua ceva mai mult timp pentru a lua în considerare prioritățile, dar te poți ajuta să fii mai productiv.

Mercur, guvernatorul semnului tău, ar putea facilita circulația, mișcarea, mersul pe jos în săptămânile următoare, mai ales în perioada atât de ocupată a sfârșitului de lună și sugerează că vei avea ocazia să ai inițiativa cu privire la anumite relații. Acest lucru poate fi un moment bun pentru a începe o colaborare sau pentru a relua o poveste de dragoste la un alt nivel ori să renunți pur și simplu la ceva ce nu mai maerge.

Poți fi în centrul atenției în timpul weekend-urilor, astfel încât ceilalți să fie deosebit de conștienți de persoana ta și de acțiunile tale. Pentru a-ți păstra reputația intactă însă, arătă-ți partea cea mai bună și gândește-te, cu atenție, cum vrei să te vadă ceilalți.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Fashion

Andreea Bălan, din nou în rochie de mireasă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri