Previziunile Marianei Cojocaru pentru Romania! Anul 2019 va fi un an al extremelor! Probleme grave in sectorul sanatatii si al banilor


 

Astroloaga Mariana Cojocaru spune că 2019 va fi pentru România un an destul de dificil. O confirmă tranzitele de pe astrogramă.

 

Astroloaga Mariana Cojocaru a realizat, în exclusivitate pentru stirilekanald.ro astrograma României pentru anul ce va veni. Iar, din păcate astrele nu ne dau veşti prea bune. 

 

”Dacă este să privim retrospectiv analizele făcute de mine anul trecut, veţi observa că am avut dreptate cu toate previziunile. Pornim de la data de naştere a ţării: 7 februarie 1859.

 

Menţionez doar câteva previziuni confirmate în plan politic:

1. Creştere Partidului PRO România şi a lui Victor Ponta (Fecioară cu Uranus).

2. Arestarea Elenei Udrea (Capricorn- Luna Neagră în Capricorn pe Astrograma Ţării) şi implicarea justificată a FBI în cercetarea banilor trimişi în ţară.

3. Problemele pe care le are şi le va avea inclusiv Traian Băsescu (Scorpion) şi fetele, generate de Elena Udrea. Cum Karma a fost în Vărsător, din punct de vedere financiar, criza ne-a afectat. Ne costă foarte mult certurile şi supărările generate de actualul Preşedinte, de preşedintele PSD.

Se va lupta în continuare şi în 2019, deoarece Axa de Destin va fi în Rac şi Capricorn, iar Ascendentul României este în Rac. Un an şi mai dificil va fi Noul An, deoarece Karma şi Dharma vor rezona cu Luna Neagră, alias Lilith pe Astrograma Ţării Româneşti.

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Adevărata faţă a lui Jador! "E un om deosebit care ajută pe toată lumea"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri