Previziuni Urania pentru perioada 20 – 26 ianuarie 2018. O zodie are probleme grave de sanatate, alta isi pierde marea dragoste


Soarele va intra în zodia Vărsătorului. Marte va intra în zodia Săgetătorului.

Berbec

Între 20 şi 22 ianuarie dimineaţa, efort de a se calma, de ase distanţa de provocările curente, de a uita sau de a se cufunda în somn pentru a-şi recupera forţele risipite în ultima vreme. În zorii zilei de 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului şi va începe să le influenţeze relaţiile cu prietenii de care se simt apropiaţi prin scopuri, idealuri şi dorinţe asemănătoare, dându-le posibilitatea să întâlnească persoane interesante, să se afle în preajma unor persoane importante. Moment speciale trăite alături de cunoscuţi.

Între 22 ianuarie, după ora 08:27, şi 24 ianuarie, provocările momentului îi vor solicita din plin pe nativi care vor trebui să se înhame, din nou, la muncă; perioadă solicitantă care îi va face pe Berbeci să se enerveze, ceea ce nu ar fi o noutate. Factorii importanţi de stres vor proveni de la sectorul funcţiei şi imaginii publice sau de la activităţile cu un grad sporit de importanţă socială.

Între 24 ianuarie, după ora 15:40, şi 26 ianuarie seara, dorinţă intensă de stabilitate materială, de recuperare a unor sume de bani sau pentru conservarea unor rezerve băneşti; moment al bunei administrări financiare. Pe 26 ianuarie, la prânz, Marte va intra în zodia Săgetătorului şi va influenţa sectorul reprezentărilor superioare despre lume şi viaţă, al proiecţiilor persoane pe termen lung şi al conştiinţei, dând acestui sector astral o dinamică şi o importanţă sporită.

Aici, până spre 16 martie, se vor produce tot felul de schimbări de atitudine şi interes. În cazul unora, ar putea fi vorba de o adevărată revoluţie personală, în cazul altora doar de momente de îndoială, revoltă şi refuz al unor stări de lucruri care nu concordă cu interesul şi dorinţele lor. În seara zilei de 26 ianuarie, după ora 19:40, discuţii în contradictoriu, dezacord cu unele puncte de vedere ale fraţilor, vecinilor sau cunoscuţilor ocazionali.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 


Abonează-te pe

Citește și:

Zodii de femei unice - Ca ele se naste una la un milion. Aduc fericire in viata ta

Divorțează după 11 ani de relație!? ”Mi-a spus că nu mai are nevastă”

Previziuni pentru zodii pana in luna martie - Pestii o duc excelent. O alta zodie varsa lacrimi amare

Horoscop complet zilnic pentru 19 ianuarie: Sâmbătă neagră pentru două zodii

Aceste zodii iubesc cel mai frumos. Isi pun sufletul pe tava

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop zilnic

Sfatul zilei de astăzi, luni 7 decembrie 2020. Leii se remarcă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri