PREVIZIUNI 2019 de NOROC și BELȘUG pentru fiecare ZODIE, aduse de JUPITER revenit acasă în Săgetător după 12 ani! În ce domeniu te vei îmbogăți?


Atunci când Soarele, Luna sau oricare planetă din sistemul solar se mută dintr-un semn zodiacal în altul, este un aspect important pentru noi, iar orice semnifică acea planetă și acel semn zodiacal determina ce tip de noi influențe ne vor impacta.


In articol:

Tranzitul lui Jupiter în Săgetător se va simți așa cum se simt primele zile calde de primăvară după o iarnă lungă și rece. Îți vei reaminti să te reconectezi la ce îți aduce adevărată libertate și bucurie.

Foarte interesant este că în 2019 trei planete vor fi în propriile lor semne zodiacale, deci acasă: Jupiter în Săgetător, Saturn în Capricorn și Neptun în Pești.

Această energie dinamică și specială te poate propulsa în făță în moduri semnificative în 2019 dacă te dedici (Saturn în Capricorn)  căutării (Jupiter în Săgetător) de a-ți manifestă cele mai dragi vise (Neptun în Pești).Acest tranzit încurajează dezvoltări fără fricțiuni în viețile semnelor de foc Săgetător, Berbec și Leu, iar vibrațiile acestei mișcări planetare împing Fecioarele, Gemenii și Peștii să crească cu o mare viteză.

Citeste si: Anul 2019 este anul acestor zodii! Primesc totul de la Dumnezeu şi de la viaţă. Veşti excelente!

Chiar dacă lucrurile nu sunt mereu ușoare, schimbările sub acest tranzit ni se promit că merită din plin!

Anul 2018 a fost, din perspectiva lui Jupiter, despre a curată total întunericul și a deschide lumea pentru o nouă creștere. Cu Jupiter în Săgetător, ieșim la suprafață din aposul Scorpion și vedem luminița de la capătul tunelului.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Anul 2019 este anul acestor zodii! Primesc totul de la Dumnezeu şi de la viaţă. Veşti excelente!

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Horoscop weekend 28-30 decembrie 2018. Ultimul weekend 2018, Luna in Balanta! Care este MESAJUL ZODIEI TALE cu care sa INCHIZI 2018 si sa INTAMPINI 2019?

HOROSCOP 27 decembrie, Radu Ștefănescu. Este dezastru pentru această zodie! Mare grijă cum cheltuiți banii pe sfârșit de an

Florin Marin s-a împăcat cu fostul preot britanic, Philip Clements: ”Când suntem în pat noaptea, lui îi place să... ”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El
5 Filme de dragoste la care să vă uitați în 2022
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri