Aceasta reteta usoara este gata in doar 30 de minute si are foarte putine calorii.
Timp de pregatire: 10 minute
Timp de gatire: 20 minute
Grad de dificultate: Usor
Portii: 2
Calorii per portie: 321
Ingrediente
Pentru puiul cu alune
2 linguri de unt de arahide fara zahar adaugat
1 catel de usturoi maruntit
1 jumatate de lingura de cumin macinat
1 jumatate de lingura de coriandru
1 jumatate de lingura de paprika afumat
1 ou mediu
2 file-uri de piept de pui fara piele
Pentru salata
1 lingura de otet de vin
1 lingura de ulei de rapita
2 maini mari de frunze de salata
1 castravete de 10 cm, taiat in felii
1 morcov, dat pe razatoare
1 banana, taiata felii
1
mana de coriandru proaspat, taiat
Mod de preparare
1. Incalzeste cuptorul la 180 de grade si pune o foaie de copt intr-o tava. Pune untul de arahide, usturoiul, mirodeniile si oul intr-un vas si bate pana cand se amesteca totul. Adauga puiul, bucata cu bucata, pana cand amestecul il imbraca. Pune puiul pe hartia de copt. Ceea ce a ramas in vas poate fi pus peste pui.
Coace timp de 20 de minute, pana cand crusta e crocanta si puiul este moale.
2. Amesteca otetul si uleiul intr-un vas, apoi adauga frunzele de salata, castravetii, morcovii, bana ais coriandrul. Amesteca si serveste cu puiul.
Sursa: bbcgoodfood.com
Timp de pregatire: 10 minute
Timp de gatire: 2 0 minute
Grad de dificultate: Usor
Portii: 2
Calorii per portie: 321
Ingrediente
Pentru puiul cu alune
2
linguri de unt de arahide fara zahar adaugat
1 catel de usturoi maruntit
1 jumatate de lingura de cumin macinat
1 jumatate de lingura de coriandru
1 jumatate de lingura de paprika afumat
1 ou mediu
2 file-uri de piept de pui fara piele
Pentru salata 1 lingura de otet de vin
1 lingura de ulei de rapita
2 maini mari de frunze de salata
1 castravete de 10 cm, taiat in felii
1 morcov, dat pe razatoare
1 banana, taiata felii
1
mana de coriandru proaspat, taiat
Mod de preparare 1. Incalzeste cuptorul la 180 de grade si pune o foaie de copt intr-o tava. Pune untul de arahide, usturoiul, mirodeniile si oul intr-un vas si bate pana cand se amesteca totul. Adauga puiul, bucata cu bucata, pana cand amestecul il imbraca. Pune puiul pe hartia de copt. Ceea ce a ramas in vas poate fi pus peste pui.
Coace timp de 20 de minute, pana cand crusta e crocanta si puiul este moale.
2. Amesteca otetul si uleiul intr-un vas, apoi adauga frunzele de salata, castravetii, morcovii, bana ais coriandrul. Amesteca si serveste cu puiul.
Sursa:
bbcgoodfood.com Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro