Dimineata este cel mai bun moment pentru mesele cu calorii multe. Asa ca iti recomandam avocado la micul dejun pentru ca are grasimi bune care potolesc foamea si vitamine B care intensifica metabolismul. Plus 3 retete exotice la care sigur nu te-ai gandit.
Ou copt in avocado
Incalzeste cuptorul la 220 de grade.
Preparare: Taie un avocado in doua, scoate-i samburele si putin din pulpa, astfel incat sa creezi o adancitura suficienta de mare incat sa sustina un ou. Sparge oul in scobitura din avocado si asezoneaza-l cu sare si piper. Mai poti adauga si 1 lingura de branza Cheedar deasupra. Baga preparatul in cuptor si coace-l 10-15 minute. Serveste-l cu o salata verde, super proaspata!
Sursa: Andreearaicu.ro
Ou copt in avocado
Incalzeste cuptorul la 220 de grade.
Preparare: Taie un avocado in doua, scoate-i samburele si putin din pulpa, astfel incat sa creezi o adancitura suficienta de mare incat sa sustina un ou.
Sparge oul in scobitura din avocado si asezoneaza-l cu sare si piper. Mai poti adauga si 1 lingura de branza Cheedar deasupra. Baga preparatul in cuptor si coace-l 10-15 minute. Serveste-l cu o salata verde, super proaspata!
Sursa:
Andreearaicu.ro