Ingredientele tale preferate formeaza, impreuna, un desert delicios care poate fi consumat si la micul dejun.
Ingrediente
125ml de suc de mere
50ml de apa
50g de fulgi de ovaz
1 biscuite mare integral cu scortisoara, rupt in bucati
1 lingura de nuci pecan taiate
Mod de preparare
1.
Pune la fiert sucu de mere si apa intr-un vas.
2. Adauga ovazul, redu temperatura si lasa pe foc neacoperit timp de cinci minute, amestecand des.
3. Ia de pe foc si lasa sa racit timp de doua minute
4. Adauga intr-un vas de servit si presara bucatile de biscuite si nucile.
5. Pune fructe proaspete daca doresti.
Sursa: prevention.com
Ingrediente
125ml de suc de mere
50ml de apa
50g de fulgi de ovaz
1 biscuite mare integral cu scortisoara, rupt in bucati
1 lingura de nuci pecan taiate
Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro
Citeste si: S-a ajuns la „amenințări cu moartea”. Selena Gomez, despre presupusul conflict în care se află cu Hailey Bieber: ”Chiar mi-aș dori să înceteze”- radioimpuls.ro
Mod
de preparare
1. Pune la fiert sucu de mere si apa intr-un vas.
2. Adauga ovazul, redu temperatura si lasa pe foc neacoperit timp de cinci minute, amestecand des.
3. Ia de pe foc si lasa sa racit timp de doua minute
4. Adauga intr-un vas de servit si presara bucatile de biscuite si nucile.
5. Pune fructe proaspete daca doresti.
Sursa:
prevention.com