Alege sa mananci ceva diferit la pranz. Aceasta salata este gata in mai putin de 10 minute.
Timp de preparare: 8 minute
Grad de dificultate: Usor
Portii: 2
Calorii per portie: 418
Ingrediente
2 mere rosii, nedecojite, cu mijlocul scos si taiate in bucati
Sucul de la o lamaie
O mana de frunze de mix de salata
6 sfecle mici coapte la cuptor, taiate in jumatati sau sferturi
100g macrou afumat, taiat
150g iaurt bio cu 0% grasime
2 linguri de sos de hrean
2 linguri de seminte de floarea soarelui
Marar
Mod de preparare
1.
Daca nu mananci salata imediat, pune marul in putin suc de lamaie pentru a preveni sa se faca maro. Pune frunzele de salta pe farfurii, apoi adauga merele si sfecla.
2. Amesteca macroul cu iaurtul si sosul de hrean pana cand obtii o consistenta spumoasa. Pune peste salata si presara semintele si mararul.
Sursa: bbcgoodfood.com
Timp de preparare: 8 minute
Grad de dificultate: Usor
Portii: 2
Calorii per portie: 418
Ingrediente
2 mere rosii, nedecojite, cu mijlocul scos si taiate in bucati
Sucul de la o lamaie
O mana de frunze de mix de salata
6 sfecle mici coapte la cuptor, taiate in jumatati sau sferturi
100g macrou afumat, taiat
150g iaurt bio cu 0% grasime
2 linguri de sos de hrean
2 linguri de seminte de floarea soarelui
Marar
Mod de preparare
1.
Daca nu mananci salata imediat, pune marul in putin suc de lamaie pentru a preveni sa se faca maro. Pune frunzele de salta pe farfurii, apoi adauga merele si sfecla.
2. Amesteca macroul cu iaurtul si sosul de hrean pana cand obtii o consistenta spumoasa. Pune peste salata si presara semintele si mararul.
Sursa:
bbcgoodfood.com