Chef Doru Serban de la "Draga mea prietena" a gatit o noua reteta delicioasa.
Costul estimativ pentru patru persoane este de 40 de lei.
Ingrediente
500 g picioare de pui de balta (broaste)
Sare, piper ulei de masline
O ceasca de faina
2-3 oua
3 legaturi de patrunjel
O lamaie
Un catel de usturoi
Mod de
preparare
Piciorusele de pui de balta se spala si se usuca bine intre mai multe prosoape.
Se asezoneaza bine cu sare si piper, apoi se tavalesc prin faina, prin ou batut si iar prin faina.
Intr-o tigaie adanca cu ulei incins, se prajesc picioarele de pui de balta pana cand devin aurii.
Sosul de patrunjel Se pune patrunjelul la blender, impreuna cu cateva linguri de ulei de masline, usturoi, sare, piper si zeama de lamaie.
Se gusta pentru a se corecta de sare, piper sau lamaie, apoi se serveste cu puii de balta.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro