Prepara fursecuri marmorate! Uite ce bine arata!


Prepara fursecuri marmorate! Uite ce bine arata!

Iti recomandam o reteta excelenta de fursecuri facute de Alina Laufer.

 

Ingrediente
1/2 cana faina alba
1/2 cana zahar tos
1/4 cana cacao dark
1/2 lingurita sare
2 linguri unt moale
3 linguri zahar pudra
1/2 lingurita amidon alimentar
1 ou
1/2 lingurita praf de copt
Mod de preparare
Cerneti impreuna intr-un castron faina, cacaua, praful de copt, sarea, adaugati zaharul tos si amestecati.
Adaugati untul si amestecati-l cu ingredientele uscate, folosind degetele. Apoi adaugati si oul batut, amestecati cat e nevoie sa se omogenizeze compozitia, fara sa framantati sau sa bateti cu mixerul.
Intindeti aluatul pe peretii castronului si lasati la frigider 10-15 min, sa se intareascaIncingeti cuptorul la foc iute (200C). Ungeti cu ulei doua tavi mari. Amestecati bine zaharul pudra cu amidonul, puneti cca 2 linguri intr-un castronel, restul pastrati-l ca sa va "prafuiti" palmele.
Luati din aluatul rece portii cu lingurita, formati din ele bile cu palmele pudrate cu zahar, apoi rulati-le bine prin amestecul din castron. Asezati bilele de aluat pe tavi, la 4-5 cm distanta unele de altele.
Bagati tavile in cuptor, una in treimea de sus, cealalta in treimea de jos. Lasati-le sa se coaca 4-5 min, apoi inversati locurile celor doua tavi.
Scoateti definitiv din cuptor dupa alte 4-5 min, cand fursecurile s-au intarit si coaja de zahar de pe suprafata lor a crapat bine. Dupa ce s-au racit putin, puneti-le pe un gratar si lasati-le sa se raceasca de tot.

Ingrediente

1/2 cana faina alba
1/2 cana zahar tos
1/4 cana cacao dark
1/2 lingurita sare
2 linguri unt moale
3 linguri zahar pudra
1/2 lingurita amidon alimentar
1 ou
1/2 lingurita praf de copt

Mod de preparare

Cerneti impreuna intr-un

castron faina, cacaua, praful de copt, sarea, adaugati zaharul tos si amestecati.
Adaugati untul si amestecati-l cu ingredientele uscate, folosind degetele. Apoi adaugati si oul batut, amestecati cat e nevoie sa se omogenizeze compozitia, fara sa framantati sau sa bateti cu mixerul. Intindeti aluatul pe peretii castronului si lasati la frigider 10-15 min, sa se intareascaIncingeti cuptorul la foc iute (200C). Ungeti cu ulei doua tavi mari. Amestecati bine zaharul pudra cu amidonul, puneti cca 2 linguri intr-un castronel, restul pastrati-l ca sa va "prafuiti" palmele. 

Luati din aluatul rece portii cu lingurita, formati din ele bile cu palmele pudrate cu zahar, apoi rulati-le bine prin amestecul din castron. Asezati bilele de aluat pe tavi, la 4-5 cm distanta unele de altele. 

Bagati tavile in cuptor, una in treimea de sus, cealalta in treimea de jos. Lasati-le sa se coaca 4-5 min, apoi inversati locurile celor doua tavi. 

Scoateti definitiv din cuptor dupa alte 4-5 min, cand fursecurile s-au intarit si coaja de zahar de pe suprafata lor a crapat bine. Dupa ce s-au racit putin, puneti-le pe un gratar si lasati-le sa se raceasca de tot.

 


Abonează-te pe

Citește și:

RALUKA: Cine este celebra artistă. Biografie: nume real, data naşterii, cine este iubitul ei, carieră

Nimeni nu bănuia ASTA! Ce secret teribil s-a aflat despre Mihaela Bilic

DESCOPERĂ: Forma de migdală pentru unghii. Cum se obține, cum se întreține și ce modele de manichiură ți se potrivesc

CITEȘTE: 4 modele de tunsori pentru fața rotundă. Ce ți se potrivește și ce nu

ARMIN NICOARĂ: Cine este celebrul saxofonist. Biografie: copilărie, carieră, boală, cine este iubita lui

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CALCULEAZĂ: Numarul destinului. Cifra destinului in numerologie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri