„Preotul mi-a zis că divorțul e ca o moarte.” Sonia Argint și soțul ei au mers pe drumuri separate, după 15 ani de căsnicie


Sonia Argint și soțul său au lăsat în urmă 15 ani de căsnicie și 18 ani de relație și au decis să meargă pe drumuri separate. Ea a divorțat de soțul ei, Horațiu Ionescu, în secret, chiar în timpul pandemiei.


In articol:

Sonia Aringt a scris pe blogul ei despre divorțul de soțul ei. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, după ce și-au petrecut cea mai lungă perioadă din viața unul în prezența celuilalt.

Citește și: „Am observat că ne plouă în apartament.” Emily Burghelea a întâmpinat probleme la dezvăluirea sexului celui de-al doilea copil

Sonia Argint și soțul ei au mers pe drumuri separate, după 15 ani de căsnicie

Sonia Argint a scris pe blogul ei că după 18 ani de relație și 15 de căsnicie a divorțat, în urmă cu doi ani, dar a ales să își trăiască experiența în liniște, deoarece o astfel de etapă în viața nu este una ușoară.

„Unii dintre voi v-ați prins sau ați bănuit. Câțiva ați știut. Dar majoritatea aflați acum. După 18 ani de relație și 15 de căsnicie, am divorțat. Acum aproape doi ani. Dar am ales să-mi trăiesc experiența în liniște pentru că o astfel de etapă trebuie "rumegată" bine”, a scris aceasta.

Ea a povestit că în urmă cu câțiva ani, în cadrul unui interviu, a fost întrebată care este secretul relației lor longevive, iar răspunsul ei a fost că dragostea și valorile comune, iar ceea ce i-a despărțit a fost că aveau viziuni diferite în legătură cu ce

își doreau de la viață.

„În urmă cu câțiva ani, am fost întrebată într-un interviu care este secretul relației noastre longevive. Răspunsul meu a fost foarte clar și consider în continuare că a fost cel corect: dragostea și valorile comune. Ce ne-a despărțit? Pandemia. Glumesc, că mai trebuie și haz de necaz. Pe scurt: viziunea foarte diferită asupra a ceea ce ne dorim de la viață, ce suntem dispuși să facem în acest sens, evoluții personale diferite. Toate au ieși la suprafață în acea perioadă complicată pentru toată lumea. Asta este tot ceea ce am de comentat vis-a-vis de motive”, a declarat Sonia.

Citește și: „O iau pe Simina când vreau eu.” Ce a declarat Ovidiu Neveu despre iubita lui Alex Bobicioiu

 Sonia Argint și soțul ei au mers pe drumuri separate, după 15 ani de căsnicie

Sonia Argint și soțul ei au mers pe drumuri separate, după 15 ani de căsnicie

[Sursa foto: Instagram]

Ce a mai spus Sonia despre căsnicia ei

Sonia Argint a mai menționat că alege să păstreze în intimitate culisele din spatele divorțului și consideră că este un semn de respect pentru o relație lungă și frumoasă, bazată pe iubire, pentru copiii pe care îi au împreună și îi iubesc la nebunie, dar cel mai important, din respect pentru propria persoană.

„În rest, aleg să păstrez în intimitate culisele din spatele divorțului. Cred că este un semn de respect pentru o relație lungă și frumoasă, bazată pe iubire, pentru copiii pe care îi avem împreună și îi iubim la nebunie. Și este semn de respect pentru propria persoană. Așadar, de la bun început, vă rog frumos să nu mă întrebați despre motive în detaliu, pentru că nu voi oferi niciun răspuns”, a mai spus vedeta pe blogul ei.

În cadrul unui podcast, Sonia Argint a spus că divorțul este punctul final, iar preotul i-a spus că este ca o moarte, deoarece după ce alegi să faci acest pas, ai nevoie de o perioadă de doliu, iar pentru ea, căsnicia ei a durat toată perioada maturității sale.

„Divorțul este punctul final. Când ai trecut prin diverse etape, ai încercat o grămadă de lucruri și îți dai seama că nu se mai poate. Preotul mi-a zis că divorțul e ca o moarte. Ai nevoie de o perioadă de doliu după aceea. Este o relație care a durat toată perioada maturității mele. De la aproape 20 de ani până la 38. Deci, eu toată viața mea de om matur mi-am petrecut-o într-o relație. Frumoasă, bazată pe iubire. Dar se întâmplă ca oamenii să evolueze diferit”, a povestit Sonia Argint în podcastul lui Mihai Morar.

Pe lângă aceste aspecte, ea a mai povestit că în momentul în care le-a spus copiilor, era și soțul ei cu ea, iar cei doi băieți și-au dat seama.

„Copiilor le-am dat vestea împreună. În al doilea rând, copiii sunt deștepți.. Ne-au spus: da, ne-am dat seama. Nu s-a pus problema ca vreunul dintre părinți să nu aibă acces la copii. Chiar îmi doresc ca băieții să petreacă timp cu tatăl lor. Au nevoie de figura paternă, mai ales la vârsta asta”, a recunoscut Sonia.

 Sonia Argint și soțul ei au mers pe drumuri separate, după 15 ani de căsnicie

Sonia Argint și soțul ei au mers pe drumuri separate, după 15 ani de căsnicie

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Nici nu știți ce mi s-a întâmplat.” Ce a pățit Mirela Vaida, după ce s-a trezit. Prezentatoarea TV a avut parte de un șoc

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

„Am observat că ne plouă în apartament.” Emily Burghelea a întâmpinat probleme la dezvăluirea sexului celui de-al doilea copil

Sarah Prodan, despre suferința Anamariei Prodan după divorț: Am văzut-o pe mama mea plângând în...

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Alex Dobrescu, într-o nouă relație imediat după separarea de Cristina Cioran! Bărbatul a publica prima poză

Cătălina Ponor a mărturisit care este sexul bebelușului. Cum arată în prezent fosta gimnastă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Așa am simțit.” Florin Piersic Jr. a fost căsătorit timp de o lună, cu fosta dansatoare a Andreei Marin. Motivul pentru care nu mai vrea să se căsătorească niciodată
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri