Pregatiri intense pentru slujba de hram a cuvioasei Parascheva. Pelerinii vor primi o masa delicioasa de la cantina de ajutor social din Iasi


Pelerinii care vor participa sambata la slujba de hram a cuvioasei Parascheva vor primi o masa delicioasa la cantina de ajutor social din Iasi. Gospodinele de acolo pregatesc mii de sarmale in foi de varza. Cum se desfasoara operatiunea culinara, vedeti acum.

 

La cantina de ajutor social din Iasi e mare forfota. Gospodinele s-au trezit inca de dimineata, pentru a pregati cele mai gustoase sarmale.Timpul este scurt - mancarea trebuie sa fie gata pana maine seara, scriu StirileKanalD.ro.

Treizeci de gospodine pregatesc cele 20 de mii de sarmalute care vor fi distribuite credinciosilor aflati in pelerinaj la Sfanta Cuvioasa Parascheva.

Varza folosita la sarmale este proaspata si va fi murata de gospodine.

Luminita Munteanu director directia de asistenta comunitara Iasi

"Ca in fiecare an, numarula cestora este in jur de 60 000, 20 de mii sunt facute de bucataresele cantinei de ajutor social din subordinea primariei municipiului IASI

Pentru cele 20 de mii de sarmalute facute aici a fost nevoie de o tona de varza, 450 de kilograme de carne tocata si 140 de kilograme de orez.

Primele sarmalute au fost deja scoase din cuptor si arata delicios.

Masa pelerinilor va avea loc dupa slujba de hram a cuvioasei Parascheva ,  la Cantina de Ajutor Social din Iasi. Totodata, credinciosii vor primi vin, apa si sucuri. Potrivit reprezentantilor primariei iesene, costurile mesei pelerinilor sunt asigurate din donatii si sponsorizari.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Aproape un milion de fani au urmarit editia de sambata a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri