Pregateste un pranz delicios! Gateste rulada de pui cu ciuperci si cascaval


Pregateste un pranz delicios! Gateste rulada de pui cu ciuperci si cascaval

Chef Doru Serban de la "Draga mea prietena" a prezentat o super reteta cu pui.

 

Costul estimativ pentru trei persoane este de 35 de lei.
Ingrediente
Un piept de pui
O ceapa
250 g ciuperci
Sare, piper, dafin, cimbru
Ulei de masline
150 g cascaval
Un ou
Mod de preparare
Se desface pieptul de pui in lobi si se taie pe lung formand un "fluture" din fiecare parte, avand grija
sa nu se perforeze.Se bate bine pentru a se subtia cat mai mult ca la snitel.
Umplutura
Se caleste ceapa in putin ulei de masline, impreuna cu un praf de sare, dafin si cimbru.
Cand s-a rumenit, se adauga piperul si ciupercile tocate marunt, iar cand sunt bine patrunse, se ia de pe foc si se amesteca cu oul batut.
Se intinde "foaia" din pieptul de pui, se aseaza un strat de umplutura de ciuperci, se pun bastoane de cascaval de-a lungul ruladei si se strange bine.
Se leaga rulada cu ata de bucatarie din loc in loc si se prajeste intr-o tigaie incinsa, cate 3-4 minute pe fiecare parte.Se da la cuptor timp de 8- 10 minute.
Se serveste cu salata sau cu orice alte legume.

Costul estimativ pentru trei persoane este de 35 de lei.

Ingrediente

Un piept de pui 
O ceapa
250 g ciuperci
Sare, piper, dafin, cimbru
Ulei de masline
150 g cascaval
Un ou

Mod de preparare

Se desface pieptul de pui in lobi si se taie pe lung formand un "fluture" din fiecare parte, avand grija sa nu se perforeze.Se

bate bine pentru a se subtia cat mai mult ca la snitel.

Umplutura

Se caleste ceapa in putin ulei de masline, impreuna cu un praf de sare, dafin si cimbru. 

Cand s-a rumenit, se adauga piperul si ciupercile tocate marunt, iar cand sunt bine patrunse, se ia de pe foc si se amesteca cu oul batut.Se intinde "foaia" din pieptul de pui, se aseaza un strat de umplutura de ciuperci, se pun bastoane de cascaval de-a lungul ruladei si se strange bine. 

Se leaga rulada cu ata de bucatarie din loc in loc si se prajeste intr-o tigaie incinsa, cate 3-4 minute pe fiecare parte.Se da la cuptor timp de 8- 10 minute. 

Se serveste cu salata sau cu orice alte legume.

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: 4 Vedete cu silueta măr de la care te poți inspira în crearea ținutelor

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

CITEȘTE: Cu ce se mănâncă peștele din conservă

CITEȘTE: De ce e păcat să mănânci pește în post

DESCOPERĂ: Cine este CĂTĂLINA BOBONETE, soția lui Mihai Bobonete

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: De ce stau pisicile la geam

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri