Pregateste un pranz delicios! Gateste rulada de pui cu ciuperci si cascaval

Pregateste un pranz delicios! Gateste rulada de pui cu ciuperci si cascaval
Pregateste un pranz delicios! Gateste rulada de pui cu ciuperci si cascaval

Chef Doru Serban de la "Draga mea prietena" a prezentat o super reteta cu pui.

 

Costul estimativ pentru trei persoane este de 35 de lei.
Ingrediente
Un piept de pui
O ceapa
250 g ciuperci
Sare, piper, dafin, cimbru
Ulei de masline
150 g cascaval
Un ou
Mod de preparare
Se desface pieptul de pui in lobi si se taie pe lung formand un "fluture" din fiecare parte, avand grija sa nu se perforeze.Se bate bine pentru a se subtia cat mai mult ca la snitel.
Umplutura
Se caleste ceapa in putin ulei de masline, impreuna cu un praf de sare, dafin si cimbru.
Cand s-a rumenit, se adauga piperul si ciupercile tocate marunt, iar cand sunt bine patrunse, se ia de pe foc si se amesteca cu oul batut.
Se intinde "foaia" din pieptul de pui, se aseaza un strat de umplutura de ciuperci, se pun bastoane de cascaval de-a lungul ruladei si se strange bine.
Se leaga rulada cu ata de bucatarie din loc in loc si se prajeste intr-o tigaie incinsa, cate 3-4 minute pe fiecare parte.Se
da la cuptor timp de 8- 10 minute.
Se serveste cu salata sau cu orice alte legume.

Costul estimativ pentru trei persoane este de 35 de lei.

Ingrediente

Un piept de pui 
O ceapa
250 g ciuperci
Sare, piper, dafin, cimbru
Ulei de masline
150 g cascaval
Un ou

Mod de preparare

Se desface pieptul de pui in lobi si se taie pe lung formand un "fluture" din fiecare parte, avand grija sa nu se

perforeze.Se bate bine pentru a se subtia cat mai mult ca la snitel.

Umplutura

Se caleste ceapa in putin ulei de masline, impreuna cu un praf de sare, dafin si cimbru. 

Cand s-a rumenit, se adauga piperul si ciupercile tocate marunt, iar cand sunt bine patrunse, se ia de pe foc si se amesteca cu oul batut.Se intinde "foaia" din pieptul de pui, se aseaza un strat de umplutura de ciuperci, se pun bastoane de cascaval de-a lungul ruladei si se strange bine. 


Se leaga rulada cu ata de bucatarie din loc in loc si se prajeste intr-o tigaie incinsa, cate 3-4 minute pe fiecare parte.Se da la cuptor timp de 8- 10 minute. 

Se serveste cu salata sau cu orice alte legume.

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Deea Maxer, despre prima relație de după divorț. De ce vrea ca povestea actuală de iubire să fie una discretă: „Mi-am dat seama că am dreptul să aleg.”

Cine este prietena ta cea mai bună, în funcție de zodie

Ce a apărut în locul in care Mălina Guler și-a dat ultima suflare. Ipoteze șocante circulă pe internet: „Ar fi căzut 15-20 de persoane din acel bloc… au mai murit 3”

Jurnalistul Alin Grigore vorbește despre boala cu care se confrunta fotojurnalista Mălina Guler, tânăra care a căzut de la etajul 7 al unui bloc: "De data asta n-a mai fost vorba despre fotbal"

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Când va avea loc Marea Finală „Casa iubirii”!

Tragedie într-o școală din Rusia. Un elev de 10 ani a fost ucis de un coleg de 15 ani. Criminalul a filmat atacul


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies