“Prefer să mă abțin.” Marian Vanghelie, primele declarații după ce Oana Mizil a anunțat divorțul

“Prefer să mă abțin.” Marian Vanghelie, primele declarații după ce Oana Mizil a anunțat divorțul
“Prefer să mă abțin.” Marian Vanghelie, primele declarații după ce Oana Mizil a anunțat divorțul

Marian Vanghelie și Oana Mizil au decis să o ia pe drumuri separate după 10 ani de relație. Totodată, cuplul nu a fost căsătorit civil, despărțirea producându-se de comun acord.

Marian Vanghelie și Oana Mizil au format un cuplu timp de 10 ani, însă, în cele din urmă, au decis să se despartă. Cuplul a hotărât să își separe drumurile, iar cum relația lor nu a fost legată de niciun contract la primărie, cei doi s-au despărțit pe cale amiabilă, fără a fi nevoie de notar sau judecător. Marian Vanghelie și Oana Mizil păreau să formeze un cuplu perfect.

Când s-a cunoscut cu Marian Vanghelie, Oana Mizil avea 36 de ani și era căsătorită încă din anul 1997 cu omul de afaceri libanez Jamil Tohme. Fostul edil de sector avea la acea vreme 43 de ani și era căsătorit cu Charlotte, femeia cu care are în prezent și un băiat. Relația dintre Marian Vanghelie și Oana Mizil a fost întotdeauna extrem de discretă, cei doi nefiind adepții ieșirilor în spațiul public.

Citeste si: Cum arată iubita lui Cristi Minculescu. Artistul și-a refăcut viața în urma divorțului

Marian Vanghelie, primele declarații după ce Oana Mizil a anunțat divorțul[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Gabriela Cristea a făcut mărturisiri emoționante despre căsnicia cu Marcel Toader, după 9 ani de divorț. “Am reușit să mă scutur de toată energia negativă.”

„Relația mea cu Oana este foarte naturală și normală! Ceea ce dumneavoastră nu știți este că atât eu, cât și doamna Oana suntem liberi în acest moment.

Nu trebuie să anunțăm public în ce fel suntem liberi sau nu. În continuare relația noastră o să fie discretă. Tot ce pot să vă spun este că de un an, din cauza programului complicat, din cauza stresului și a tuturor problemelor, eu și soția mea nu mai avem o relație așa cum am avut în ultimii 28 de ani. Am stabilit că relația noastră trebuie să existe doar pentru educația copilului”,
spunea, în urmă cu ceva timp, Marian Vanghelie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Marian Vanghelie și Oana Mizil și-au luat rămas bun, după 10 ani de relație

Atât Marian Vanghelie, cât și Oana Mizil, au înfruntat multe împreună, și s-au iubit nebunește. Oana Mizil i-a dăruit lui Marian o fetiță pe nume Maria.

Însă, relația de cuplu a început să se destrame odată cu perchezițiile la domiciliu și arestul lui Marian Vanghelie. În 2015, când era primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie s-a despărțit de iubita sa, și s-a întors la prima lui soție. Tot în 2015, în vara aceluiași an, acesta a fost trimis în arest pentru 26 de infracțiuni de corupere. Astfel, despărțirea părea să fie definitivă. Neînțelegerile din ultimul timp au făcut-o pe femeie să pună capăt relației cu tatăl copilului ei și să plece permanent, alături de fiica și mama ei, într-o nouă casă.

Citeste si: Simina Loica, despre planurile de viitor alături de iubitul ei. Alex Bobicioiu își dorește copii: “Poate facem gemeni.”

Marian Vanghelie, primele declarații după ce Oana Mizil a anunțat divorțul[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Oana Zăvoranu, pe punctul de a deveni mamă? Mesajul impresionant postat în mediul online: „Unele lucruri pot fi împărtășite cu voi...”

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Marian Vanghelie nu a vrut să spună mai multe detalii, menționând că cea datoare cu o explicație ar fi chiar persoana care a inițiat această despărțire, mai precis, Oana Mizil.
„Nici nu am fost căsătorit cu Oana, ca să divorțez. Nu știu ce se întâmplă, dar o las pe ea să comunice ce vrea și unde vrea", a declarat Marian Vanghelie pentru Click!.
Mai mult decât atât, Oana Mizil nu a vrut să dea un răspuns ferm, lăsând loc interpretărilor. Însă, atitudinea ei înclină spre un răspuns pozitiv pentru zvonurile despre divorț.
„Prefer să mă abțin. Sunt etape si etape în viață", a mărturisit Oana, pentru sursa citată anterior.

Citeste si: Valentina Pelinel, declarații după patru ani de căsnicie cu Cristi Borcea. “Ne-am acordat încredere și respect.”

Marian Vanghelie, primele declarații după ce Oana Mizil a anunțat divorțul[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este soția lui Serghei Mizil. "Am simţit mereu energii, dar nu m-au interesat."

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Roxana Ghiță, surprinsă în brațele altui bărbat după despărțirea de Andrei Dascălu de la Survivor România 2021

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies