Prăjitura deşteaptă cu ciocolată - cea mai gustoasă reţetă!


Mod de preparare

 

Preîncălzeşte cuptorul la 160 grade Celsius.

 

Unge cu unt o tavă care nu lipeşte şi pune deasupra o hârtie pergament. Separă albuşurile de gălbenuşuri.

 

Bate albuşurile până obţii o spumă tare (ca pentru bezele).

 

Bate gălbenuşurile cu vanilia şi zahărul până obţii o cremă subţire şi omogenă. Adaugă untul topit şi mai amestecă aproximativ jumătate de minut. Adaugă făină şi cacao şi amestecă uşor cu o spatulă până se încorporează.

 

Toarnă laptele treptat, amestecând continuu.

 

Citeste continuarea AICI. 

 

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Ce relație există între Otniela Sandu și Iulian Pîtea? Ea e cea mai dorită ”fermieră”; el, cel mai cuceritor exatlonist

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri