Prăjitura deşteaptă cu ciocolată - cea mai gustoasă reţetă!


Mod de preparare

 

Preîncălzeşte cuptorul la 160 grade Celsius.

 

Unge cu unt o tavă care nu lipeşte şi pune deasupra o hârtie pergament. Separă albuşurile de gălbenuşuri.

 

Bate albuşurile până obţii o spumă tare (ca pentru bezele).

 

Bate gălbenuşurile cu vanilia şi zahărul până obţii o cremă subţire şi omogenă. Adaugă untul topit şi mai amestecă aproximativ jumătate de minut. Adaugă făină şi cacao şi amestecă uşor cu o spatulă până se încorporează.

 

Toarnă laptele treptat, amestecând continuu.

 

Citeste continuarea AICI. 

 

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Imagini incendiare! Ce se întâmplă luni la Puterea Dragostei! Cine sunt concurenții descalificați?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri